Aspara Seed Kit Különleges saláta válogatás


8 490 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Growgreen

Termékleírás

Az Aspara Seed Kit Különleges saláta válogatás egy fantasztikus lehetőség azoknak, akik szívesen kertészkednek, és szeretnék kipróbálni a kertészkedés izgalmas világát. Ez a csomag egy speciális saláta válogatást tartalmaz, amelyet egész évben élvezhetünk. A csomagban található friss magok segítségével könnyedén nevelhetünk saját friss és ízletes salátát otthonunkban.

Az Aspara Seed Kit Különleges saláta válogatás tartalmazza a következő magvakat: Batavia, Római saláta, Rukkola és Kosszarv saláta. Ezek az összetevők együtt egy kiváló saláta készletet alkotnak, melyek segítségével kiélvezhetjük a friss és egészséges ételek ízét.

A csomagban megtalálható használati utasítás rendkívül egyszerű, így bárki könnyedén elkezdheti kertjének vagy erkélyének dekorálását, illetve ízletes saját termények termelését. Többé nem kell vásárolnod drága és előre csomagolt zöldségeket, mivel mostantól saját kezűleg termesztheted a saját friss salátáidat.

Az Aspara Seed Kit Különleges saláta válogatás egy igazán különleges ajándék lehet a szüleidnek, barátaidnak vagy kollégáidnak. Örömmel fognak visszajelzést adni róla. A csomag könnyen átadható formában érkezik, és bármelyik alkalomra tökéletes ajándék lehet.

Ne habozz tovább! Rendeld meg most az Aspara Seed Kit Különleges saláta válogatást, és kezdj bele a saját kertészkedésedbe. Ízes és friss salátát termelhetsz egész évben könnyedén és egyszerűen. Légy része a természetnek, és ültess saját zöldségeket ma!

Tartozékok

Ha mobiltelefonod tartozékaival kapcsolatban érdeklődsz, akkor jó helyen jársz! Weboldalunkon széles választékban találhatsz minden olyan kiegészítőt, amire szükséged lehet ahhoz, hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyed a használatát. Először is, ha a telefonod védelméről van szó, számos lehetőséget találhatsz nálunk. Rendelkezünk különböző típusú tokokkal, amelyek mind védelmet nyújtanak a készüléknek a mindennapi használat során. A legjobb minőségű, ütésálló anyagokból készült tokokat kínáljuk, hogy biztosan megvédje telefonodat a leejtés, ütés vagy karcolások ellen. Ha a mobil telefonod töltésével kapcsolatban érdeklődöl, akkor nálunk megtalálod a legújabb és legjobb töltőkészleteket. Választhatsz hagyományos vezetékes töltőket vagy akár vezeték nélküli töltőket is. Továbbá, töltőállványokat is kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy kényelmesen használd a telefont amíg tölt. Az eszközök szállítása és tárolása sem gond nélkül megoldható, hiszen nálunk megtalálhatod az okostelefonhoz való tokokat, amelyekben egyszerűen és biztonságosan tarthatod a készüléked, valamint az összes kiegészítődet, mint például a töltőket, fülesed vagy az USB kábeleket is. Emellett, rendelkezésedre állnak különböző típusú fülesek és fejhallgatók is, amelyek nem csak a zenehallgatást teszik élvezetesebbé, hanem a hívásokat is tisztábbá és érthetőbbé teszik. Akár igényelheted a képernyővédőket, amelyek megvédik a készüléket az ujjlenyomatoktól és a karcolásoktól. Minden készüléknek és felhasználónak más-más igényei lehetnek, ezért nálunk több kategóriából is választhatsz. Nézz körül a Mobiltelefon tartozékok kategóriában weboldalunkon, és válaszd ki a számodra legszükségesebb tartozékokat, hogy az összes alkalmazást szabadon és kényelmesen használhasd. Garantáljuk, hogy nálunk megtalálod a legjobb minőséget és az ajánlatok között is különleges árakat kínálunk neked. Válaszd a kiváló minőséget, amely garantálja a kényelmes, biztonságos és hatékony használatot, és vásárold meg az alkatrészeket, amelyekre szükséged van.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen növények vannak benne az Aspara Seed Kit Különleges saláta válogatás termékben?

Az Aspara Seed Kit Különleges saláta válogatás termékben 5 féle saláta található: frizée, zöldendívia, vörösendívia, tatsoi és rukkola.


Milyen méretű konténerre van szükség a termékhez?

Az Aspara Seed Kit Különleges saláta válogatás termékhez 15-20 cm mélységű és 30-40 cm széles edény szükséges a megfelelő növekedéshez.


Mennyi ideig tart a növények növekedése?

Az Aspara Seed Kit Különleges saláta válogatás termékben található növények általában 6-8 hét alatt érik el az optimális szedési méretüket.


Mit kell tenni a termék használata előtt?

Az Aspara Seed Kit Különleges saláta válogatás termékhez minden szükséges információt tartalmazó használati utasítás csomagolásában található. Először is elő kell készíteni a talajt és be kell ültetni a magokat az utasításoknak megfelelően.


Hogyan gondoskodhatok a növényekről, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el?

Az Aspara Seed Kit Különleges saláta válogatás termék ápolásához rendszeres öntözésre, elegendő napfényre és friss levegőre van szükség. El kell távolítani a száraz vagy sérült leveleket, és szükség esetén tápanyagdús műtrágyát vagy tápoldatot kell adni.


Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben