ATG® mártott kesztyű MaxiFlex® Elite™ 34-274 09/L - értékesítési címkével | A3099/09/SPE


1 895 Ft
  • Raktáron

Azzal a tervezési szándékkal fejlesztették ki, hogy a piacon kapható legkönnyebb légáteresztő mártott kesztyűket állítsák elő, amelyek forradalmi 36%-os súlycsökkentést biztosítanak, és 47%-kal vékonyabbak, mint a MaxiFlex® Ultimate™ replikák, a lehető legmagasabb viselési kényelmet kínálják mindössze 14 grammos súlyukkal, optimálisan kezelve a kesztyű belsejének hőmérsékletét, megakadályozza az izzadást,

Termékleírás

Azzal a tervezési szándékkal fejlesztették ki, hogy a piacon kapható legkönnyebb légáteresztő mártott kesztyűket állítsák elő, amelyek forradalmi 36%-os súlycsökkentést biztosítanak, és 47%-kal vékonyabbak, mint a MaxiFlex® Ultimate™ replikák, a lehető legmagasabb viselési kényelmet kínálják mindössze 14 grammos súlyukkal, optimálisan kezelve a kesztyű belsejének hőmérsékletét, megakadályozza az izzadást, 42%-kal légáteresztőbb, mint a hagyományos habnitril és 59%-kal légáteresztőbb, mint a poliuretánnal átitatott kesztyűk, szilikonmentes, félig nedvesített, értékesítési címkével (SPE) is kapható, kompatibilis az érintőképernyőkkel = TOUCH SCREEN technológia, csomagonkénti darabszám: 12 db; kartononkénti darabszám: 144 db, tenyérvastagság: 0,80 mm, szabvány: EN 388 4121, szín: kék, mártás: nitrilhab, anyag: nejlon / lycra, méretek: 5-11; 7-es és 9-es méretek értékesítési címkével (SPE) is rendelhetők.

Bevonatos

A Bevonatos alkatéziséhoz tartozó weboldalunk, amely a Univerzális kategóriába sorolható, egy teljeskörű információs platformot kínál az érdeklődőknek. Az alkatézis egy olyan vallási oktatási forma, amelynek célja a keresztény hit mélyebb megértése és beépítése az életünkbe. A Bevonatos alkatézis ezen belül egy még speciálisabb, átfogó módszer, amely segít a hívőknek az Egyház tanításainak jobb megértésében és gyakorlatba való átültetésében. A weboldalunkon egy felhasználóbarát design fogadja a látogatókat, amely egyszerű navigációt biztosít a könnyű használat érdekében. A főmenüben megtalálhatók a legfontosabb kategóriák, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak az alapvető ismeretekhez. Emellett a honlapunk tartalmaz egy intelligens keresési funkciót is, amely segít a felhasználóknak az információk gyors és hatékony megtalálásában. A Bevonatos alkatézisével foglalkozó weboldalunk célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a legjobb tanítási anyagokat és erőforrásokat. Ezen a platformon a felhasználók számos témában találnak releváns információkat, beleértve a Katolikus Egyház doktrínáját, a szentek életét és tanításait, valamint a liturgikus év különböző időszakait. A weboldalunkon megtalálhatók speciális leírások és tanulmányok, amelyek mélyebb betekintést nyújtanak a Bevonatos alkatézis elméletébe, módszereibe és céljaiba. Ezek a részletes és részrehajlásmentes anyagok segítenek a felhasználóknak a saját hitükhöz való mélyebb kapcsolódásban és annak megosztásában másokkal. Az interaktivitás nagy hangsúlyt kap a weboldalunkon. Lehetővé tesszük a felhasználók számára a kommentelést, kérdések feltevését és válaszokat kérését a témákkal kapcsolatban. Ezenkívül interaktív fórumot is biztosítunk, ahol a hívők egymással oszthatják meg gondolataikat és tapasztalataikat. Összességében, a Bevonatos alkatéziséhez tartozó weboldalunk egy olyan összetett és hatékony platformot kínál, amely segít a hívőknek a keresztény hit mélyebb megértésében és gyakorlatba való átültetésében. A részletes információk, kategóriák szerint való navigáció, interaktív funkciók és felhasználóbarát design mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az oldalunk egy megbízható és elengedhetetlen eszközzé váljon a Bevonatos alkatézisben való fejlődésben.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

BUSTARD BLACK kesztyű BA PVC célokkal - 6 BUSTARD BLACK kesztyű BA PVC célokkal - 6

Pamut kötött kesztyű, tenyérben és ujjakban PVC célpontokkal, csukló felső részén rugós, mandzsetta nélkül.

A boltba
BUSTARD BLACK kesztyű BA PVC célokkal - 7 BUSTARD BLACK kesztyű BA PVC célokkal - 7

Pamut kötött kesztyű, tenyérben és ujjakban PVC célpontokkal, csukló felső részén rugós, mandzsetta nélkül.

A boltba
BUSTARD pamut kesztyű PVC célokkal - 7 BUSTARD pamut kesztyű PVC célokkal - 7

Pamut kötött kesztyű, tenyérben és ujjakban PVC célpontokkal, csukló felső részén rugós, mandzsetta nélkül.

A boltba
Bevonatos kesztyű ANSELL ECONOHANDS PLUS, 7-es méret Bevonatos kesztyű ANSELL ECONOHANDS PLUS, 7-es méret

Latex bevonatú kesztyű, markolat kialakítása: halpikkely, Kesztyű hossza: 30,5 cm, vastagsága: 0,35 mm. Felhasználási javaslat: tisztítás, karbantartás. Iparág: karbantartási szolgáltatások. Anyaga: latex, bélés - fésült pamut.

A boltba
Bevonatos kesztyű ANSELL HYFLEX FOAM, 10-es méret Bevonatos kesztyű ANSELL HYFLEX FOAM, 10-es méret

Kesztyű tenyérrel és ujjakkal nitril habbal bevonva. Kesztyű hossza: 20-26,5 cm. Felhasználási javaslat: raktári munka, fehéráru összeszerelés, könnyű összeszerelés. Ágazatok: autóipar, építőipar, üvegipar, fémgyártás.

A boltba
Bevonatos kesztyű BRITA BLACK, fekete, 08-as méret Bevonatos kesztyű BRITA BLACK, fekete, 08-as méret

Kesztyű poliuretánba mártott tenyérrel és ujjakkal. Javasolt felhasználás: kis alkatrészek összeszerelése, ellenőrzése és csomagolása száraz vagy enyhén olajozott környezetben, szerelők autójavító műhelyekben. Iparág: autóipar. ipar, könnyűipar.

A boltba
Bevonatos kesztyű BRITA BLACK, fekete, 09-es méret Bevonatos kesztyű BRITA BLACK, fekete, 09-es méret

Kesztyű poliuretánba mártott tenyérrel és ujjakkal. Javasolt felhasználás: kis alkatrészek összeszerelése, ellenőrzése és csomagolása száraz vagy enyhén olajozott környezetben, mechanika autószerelő műhelyekben. Iparág: autóipar. ipar, könnyűipar.

A boltba
BRITA TOUCH kesztyű, PU-ba mártva, 10-es méret BRITA TOUCH kesztyű, PU-ba mártva, 10-es méret

Kötött varrat nélküli poliészter kesztyű, vékony poliuretán réteggel a tenyérben és az ujjakban.A hüvelykujj, mutatóujj és középső ujj végén rézszál az érintőképernyős munkához.

A boltba
ATG® mártott kesztyű MaxiFlex® Elite™ 34-274 10/XL | A3099/10 ATG® mártott kesztyű MaxiFlex® Elite™ 34-274 10/XL | A3099/10

Azzal a tervezési szándékkal fejlesztették ki, hogy a piacon kapható legkönnyebb légáteresztő mártott kesztyűket állítsák elő, amelyek forradalmi 36%-os súlycsökkentést biztosítanak, és 47%-kal vékonyabbak, mint a MaxiFlex® Ultimate™ replikák, a lehető legmagasabb viselési kényelmet kínálják mindössze 14 grammos súlyukkal, optimálisan kezelve a kesztyű belsejének hőmérsékletét, megakadályozza az izzadást,

A boltba
ATG® mártott kesztyű MaxiFlex® Ultimate™ 42-875 07/S | A3059/07 ATG® mártott kesztyű MaxiFlex® Ultimate™ 42-875 07/S | A3059/07

Az ATG® legkelendőbb, forradalmi AD-APT® technológiával ellátott védőkesztyűje, amely 31%-kal csökkenti az izzadás mértékét a hagyományos kesztyűkhöz képest, a légáteresztő kesztyűként tervezett és kifejlesztett MaxiFlex® Ultimate™ kesztyű a száraz környezetben történő precíziós kezelés standard mércéjévé vált, ha a tenyér valaha is megizzad, vagy a keze túl meleg lesz a kesztyűben, akkor a MaxiFlex®

A boltba
VANELLUS FH kesztyűmártó. latex vörösben 9 VANELLUS FH kesztyűmártó. latex vörösben 9

Poliészterből készült varrat nélküli kötött kesztyű, félig latexbe mártva (érdesített réteg az ujjakon és a tenyéren), rugalmas mandzsetta. Hosszabb élettartam, az ujjbegyek dupla bemerítése.

A boltba
TURNSTONE kesztyű nitrilbe mártva - 7 TURNSTONE kesztyű nitrilbe mártva - 7

Kötött varrat nélküli poliészter kesztyű speciális csúszásgátló nitril bevonattal a tenyérben és az ujjakban, valamint rugalmas kötéssel.

A boltba
SOLO kesztyű, poliuretánba mártva, fehér, 06-os méret SOLO kesztyű, poliuretánba mártva, fehér, 06-os méret

Poliuretánba mártott ujjbegyű kesztyű. Javasolt felhasználás: kisméretű alkatrészek összeszerelése, ellenőrzése és csomagolása száraz környezetben. Ágazatok: autóipar, elektronika, logisztika és raktározás.

A boltba
PALAWAN ORANGE nylon / latex kesztyű - 11 PALAWAN ORANGE nylon / latex kesztyű - 11

Szintetikus fonalból készült, varrat nélküli kötött kesztyű latexszel a tenyérben és az ujjakon. Elasztikus mandzsetta.

A boltba
NYROCA MAXIM FH kesztyű buborékfólia - 9 NYROCA MAXIM FH kesztyű buborékfólia - 9

A boltba
JUICY YELLOW nylon PU kesztyű sárgához 7 JUICY YELLOW nylon PU kesztyű sárgához 7

Kényelmes nylon kesztyű poliuretán felülettel. A rendkívüli fogásérzékenységnek és az ujjaknak köszönhetően ideálisak könnyű bel- és kültéri háztartási munkákhoz. EN 420, EN 388: 2003

A boltba
Horgolt kesztyű ARDONSAFETY/HOUSTON 07/S - kék | A4001/07 Horgolt kesztyű ARDONSAFETY/HOUSTON 07/S - kék | A4001/07

3/4 mártott, csomagonkénti mennyiség: 12; kartononkénti mennyiség: 240, mártás: nitril (kék), anyag: pamut (bézs), szabvány: EN388: 2X11X, méretek: 7-11.

A boltba
Flexter Lady rózsaszín bevonatú kesztyű 7-es méret Flexter Lady rózsaszín bevonatú kesztyű 7-es méret

varrat nélküli, finoman kötött (13 G) kesztyű, anyaga: 100% poliészter fényvisszaverő sárga színben, félig mártott szürke latex, rugalmas, légáteresztő, kényelmes, nagyon jó érzékenységgel és fogási képességgel, biztonságos kezelhetőség sima tárgyakkal isméret: 6, 7, 8, 9csomagolás: 12/120 kartondobozbanhasználat:a kesztyű rugalmas, légáteresztő, kényelmes,nagyon jó érzékenységgel és fogási képességgel,sima

A boltba
FF BUNTING LIGHT VAM HS-04-003 kesztyű fehér 10 FF BUNTING LIGHT VAM HS-04-003 kesztyű fehér 10

Kötött varrat nélküli poliészter kesztyű PU-ba mártva a tenyérben és az ujjakban, rugalmas mandzsetta.

A boltba
FF BUNTING LIGHT VAM HS-04-003 kesztyű fekete 6 FF BUNTING LIGHT VAM HS-04-003 kesztyű fekete 6

Kötött varrat nélküli poliészter kesztyű PU-ba mártva a tenyérben és az ujjakban, rugalmas mandzsetta.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MicroSDXC 256GB PRO Endurance + SD adapter
21 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
HP C2P10AE sz. 651 fekete
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Digitális multiméter induktivitás méréssel
18 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Klarfit Treado Active
139 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen Urban Fit Black iPad 10.9" 2022
18 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Olympus C-21
4 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony típus NP-FM51
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku JVC GR-DVL315 3300mAh
10 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DC Coupler Sony NEX-6B 100-240V (LN-PW20)
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony-Ericsson W760c
5 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ROTHO Szennyeskosár BRISEN 50 L zöld
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 22%
s.Oliver Női bokacipő 5-5-25413-21-440 38
16 680 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Mondd, hogy sajnálod - Morgan Dane 1.
3 899 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DEDRA Sarokcsiszoló 230mm 2100W
43 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben