Blumfeldt Alpha Premium, ritkító olló, extra éles, egyoldalas mikrofogazású, tokkal


11 390 Ft
  • Raktáron

A fodrászmesterek művészetének megkönnyítése: a blumfeldt Visionaire Premium ritkító ollóval egy olyan professzionális eszközt ismerhet meg, amely minden hajtípust könnyedén trimmel, és rendkívül sima és tiszta vágást hagy maga után. Az

EAN: 4280001576018

Gyártó: Blumfeldt

Termékleírás

Blumfeldt Alpha Premium ritkító olló az egyik legjobb választás, ha profi minőségű szerszámra van szükséged a kertészettel kapcsolatos munkákhoz. A kiváló minőségű acélból készült, extra éles, egyoldalas mikrofogazású pengék garantálják, hogy könnyedén és hatékonyan vágj át mindenféle növényt a kertedben.

Az olló ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen használható, és kiválóan illeszkedik a kézbe. A cserélhető pengék nem csak tartósak, hanem könnyen tisztíthatók is. Az olló toka praktikus tárolási megoldást kínál, amellyel biztosítani tudod az eszköz hosszú élettartamát.

Használatával ritkíthatod a bokrokat, növényeket, gondozhatod az aljnövényzetet, ágakat, hogy azok egészségesebbek, szebbek legyenek. A Blumfeldt Alpha Premium ollóval profi megoldást kínálunk azoknak, akik szeretnének minőségi szerszámmal dolgozni.

Az Alpha Premium ritkító olló új szintet ér a kertészeti szerszámok terén, jelentősége azért van, mert az olló segítségével könnyedén végezhetőek el olyan feladatok is, amelyekhez korábban nehézkes vagy túl ideiglenes megoldást kellett alkalmaznod. A látványos eredmény pedig olyan elismerő pillantásokat vonzhat, amit önfeledten élvezhetsz.

A fodrászmesterek művészetének megkönnyítése: a blumfeldt Visionaire Premium ritkító ollóval egy olyan professzionális eszközt ismerhet meg, amely minden hajtípust könnyedén trimmel, és rendkívül sima és tiszta vágást hagy maga után. Az egyik oldalon található mikrofogaknak köszönhetően az olló egyenletesen halad át a hajon, és közben a legkisebb hajszálakat is eléri. Ideális fokozatos átmenetekhez, struktúrákhoz, formázáshoz és vastag haj ritkításához. Sokoldalú fodrászati eszköz, amellyel a vékony haj kihívásait is legyőzheti.Az exkluzív ritkító olló meggyőzi majd kiváló minőségével, és még sok hajvágás után sem veszít az élességéből. Minőségük védelme és megőrzése érdekében kompatibilis tokkal rendelkeznek.A hajvágás művészetének mindenese: az exkluzív Alpha Premium ritkító olló az ergonomikus gyűrűknek köszönhetően biztonságosan illeszkedik a kezébe, és még a kezdő fodrászok számára is ideális.

Háztartási eszközök

Ha hosszú élettartamú, kiváló minőségű és hatékony háztartási eszközökre van szükséged, akkor ne keress tovább, mert itt vagyunk, hogy segítsünk neked! Az alkatézisében kiképzett szakembereink által forgalmazott árukészletünkben mindenféle háztartási eszközt megtalálsz, hogy otthonodat rendezettebbé és tisztábbá tegye. A konyhai eszközök területén rengeteg választási lehetőséged van. Akár egy lakáselszámolás vagy új lakásbeosztás utánra készülsz, akár egyszerűen csak szeretnéd feljavítani a konyhai berendezésedet. A nagyobb daraboktól (sütők, mosogatógépek stb.) kezdve az apróságokig (vágódeszkák, edénytartók stb.), megbízható eszközeink a legjobb minőségben állnak rendelkezésedre. A takarítási eszközök terén is széles kínálatban kínálunk gyakorlati, tartós és kényelmes megoldásokat. Az alkatézisében kiképzett szakembereink nélkülözhetetlennek tartják a hatékony takarítási eszközöket, mint amilyen a porszívók, seprűk, portörlők, felmosók, vagy éppen a törlőkendők. A választékunkban található eszközök elősegítik a takarítási folyamatot, így tisztább és átláthatóbb lesz az otthonod. A kisgépek között főleg kávégépek, étkészlet tisztítók, mixer, robotgépek és még sok mást biztosítunk, amelyeket a napi rutinban használhatod. Amikor az alkatézisében kiképzett szakembereink kínálása a kisgépekre sor kerül, akkor biztos lehetsz benne, hogy nálunk a legjobb ár-érték arány mellett szerezheted be azokat. Az alkatézisében kiképzett szakembereink minden bizonnyal segítenek abban, hogy otthonod feljavítása érdekében megfelelő eszközöket találj. Annak érdekében, hogy a megfelelő eszközöket szerezd be, lépjen be hozzánk, és találj ideális eszközöket a napi élethez.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen típusú olló a Blumfeldt Alpha Premium ritkító olló?

A Blumfeldt Alpha Premium olló egy ritkító olló, extra éles, egyoldalas mikrofogazású pengével, amely könnyedén levágja a vastag és kemény ágakat is.


Milyen anyagból készül az olló pengéje?

A Blumfeldt Alpha Premium olló pengéje rozsdamentes acélból készül, így hosszú élettartamra számíthatunk.


Milyen vastag ágak vágására alkalmas az olló?

Az olló extra éles, egyoldalas mikrofogazású pengéjének köszönhetően akár 2 cm vastag ágakat is könnyen és precízen levághatunk vele.


Tartozik-e tok az ollóhoz?

Igen, az ollóhoz tartozik egy tok, amely nemcsak védelmet nyújt az ollópengének, hanem kényelmes szállítást is biztosít.


Milyen karbantartást igényel az olló?

Az olló pengéje idővel életlen lehet. Érdemes alkalomadtán élezni, hogy mindig precíz és könnyed vágást biztosítson. Emellett a pengét nedves ronggyal tisztíthatjuk, és esetenként olajozni ajánlott a sima működés érdekében.


Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben