CEGECO LEVESES TÁNYÉR NÉGYZET BOREAL, 22X22 CM, OPÁL


1 090 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Cegeco

Termékleírás

Tányérok

A Tányérok alkatéziséhez tartozó weboldal egyedi és praktikus útmutatókat nyújt az étkezési tányérok helyes használatához és kiválasztásához. Célja, hogy segítséget és inspirációt nyújtson mindazoknak, akik szeretnék kreatívabbá és vonzóbbá tenni az ételek prezentálását. A weboldal fókuszában a tálalás kategóriája áll, amely elősegíti az étel esztétikus és vonzó megjelenését. Az oldal az alábbiakat tartalmazza: 1. Különböző Tálatípusok: Az oldalon bemutatjuk azokat a különböző típusú tányérokat, amelyeket a tálaláshoz használhatunk. Ebben a szakaszban megemlítjük a nagy tapasztalatokkal rendelkező chéfek által használt speciális tálakat, valamint a hétköznapi háztartásokban gyakran előforduló tányérokat, amelyek megfelelnek mindennapi igényeinknek. 2. Stílusos Tálalás: Ezen a részen olyan tálalási technikákat és ötleteket osztunk meg, amelyek garantáltan megragadják a vendégek figyelmét. Az oldal részletesen bemutatja, hogyan helyezzük el az ételeket a tányéron, hogy azok vonzóak és étvágygerjesztőek legyenek. Továbbá különböző díszítési és prezentációs technikák is bemutatásra kerülnek, hogy még vonzóbbá tegyük az ételeket. 3. Színhasználat és Háttér: Az étel tálalása során fontos a megfelelő színhasználat és háttérválasztás, hogy az étek még jobban kiemelkedjen. Ebben a fejezetben olyan praktikus tippeket találhatunk, amelyek segítenek eligazodni a színek világában és azok hatásában az étvágyra. 4. Eszközök és Dekoráció: Ahhoz, hogy az étkezési élmény még lenyűgözőbb legyen, fontos megfelelő eszközöket és dekorációt használni. Az oldal részletesen bemutatja, milyen eszközökre és dekorációkra érdemes figyelni a tálalás során, hogy az étel még vonzóbb legyen. 5. Inspiráció és Receptek: A weboldal végén megosztunk néhány inspiráló tálalás ötletet és receptet, amelyek segítenek új szintre emelni a tálalási készségeinket. A receptek variációkban mutatják be, hogyan lehet az adott ételt különböző tányérokon tálalni, hogy minden alkalomhoz megfelelő legyen. Az oldal célja, hogy valós idejű és helyszíni képekkel és videókkal támogassa a felhasználókat a megfelelő tálalási technikák elsajátításában. Az oldal könnyen áttekinthető, és a látogatók könnyen hozzájuthatnak a kívánt információkhoz és inspirációkhoz. Legyen bárki az étel szerelmese vagy éppen a gasztronómia világába érdeklődő kezdő, a tányérok alkatéziséhez tartozó weboldal mindenkinek hasznos segítséget nyújt a vonzóbb és kreatívabb ételek tálalásában.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 650 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 990 Ft

TESCOMA OPUS STRIPES ¤ 22 cm mély tányér TESCOMA OPUS STRIPES ¤ 22 cm mély tányér

A boltba
Tognana GOLF 6 db-os desszertes tányér készlet 19 cm Tognana GOLF 6 db-os desszertes tányér készlet 19 cm

A boltba
SIENA Desszertes tányér ø 21 cm SIENA Desszertes tányér ø 21 cm

A boltba
SIENA Lapostányér ø 27 cm SIENA Lapostányér ø 27 cm

A boltba
4 db-os lapostányér készlet 27 cm-es - Basic Dots 4 db-os lapostányér készlet 27 cm-es - Basic Dots

Basic Dots porcelán lapostányér készlet, előételre, desszertre. Hófehér és pöttyös megjelenése az összes modern belső térhez illik. Használatuk mosogatógépben és mikrohullámú sütőben alkalmas.

A boltba
Lapostányér szürke 17 cm - Hotel Inn Chic színes Lapostányér szürke 17 cm - Hotel Inn Chic színes

Az univerzális szürke lapostányért felhőre emlékeztető formája és a kézzel festett belseje teszi egyedülállóvá, ezáltal minden egyes darab utánozhatatlanul eredeti. Hangulatosabbá teszi otthonát és a mindennapi étkezés is esztétikai élménnyé válik. Ideális ízletes desszertek felszolgálására.

A boltba
Coupe-lapostányér 280 mm - Gaya RGB Atelier Glacial Ice Coupe-lapostányér 280 mm - Gaya RGB Atelier Glacial Ice

A Gaya Atelier Glacial Ice kollekció tányérja az első pillantásra felkelti a figyelmet. Kívülről matt, belülről fényes. A színes felülete egy befagyott tó felszínére emlékeztet. A fagy által létrehozott minták folyton változók és mindegyikük egyedi. Ami ezeken a tányérokon is érvényesül, így minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen. .= A reaktív máz miatt minden egyes darab eredeti, így a színárnyalat

A boltba
Tescoma LEGEND desszertes tányér, 21 cm Tescoma LEGEND desszertes tányér, 21 cm

  Első osztályú porcelánból készült, széles peremmel és kiváló minőségű fehér mázzal.Ha szereti a tágas, klasszikus kialakítású és prémium minőségű tányérokat, a LEGEND étkészlet a legjobb választás.

A boltba
Tognana PERLA BIANCO Desszertes tányér 20 cm 6 db Tognana PERLA BIANCO Desszertes tányér 20 cm 6 db

A boltba
Lapos tál, kerek, Coupe, 27 cm, 4 darabos szett, Elements North Lapos tál, kerek, Coupe, 27 cm, 4 darabos szett, Elements North

Az Elements North lapos tányérok minden természetmotívumok kedvelőjét örömre fogják inspirálni. Belső részük olyan, mint egy hóval borított táj, így egész évben emlékeztetnek majd gyönyörű téli tájakra. Kitűnően mutatnak a rusztikus vidéki stílusban, de könnyedén találnak helyet a modern belső terekben is. .= A reaktív máznak köszönhetően minden darab eredeti, így a színárnyalat vagy a minta eltérhet

A boltba
Tésztatányér / Gourmet 27 cm – Gaya RGB Sand fekete matt Tésztatányér / Gourmet 27 cm – Gaya RGB Sand fekete matt

Fogyassza a tésztát vagy a spagettit elegáns stílusban a Gaya RGB Sand tányérból, amely a kiváló minőségű, ellenálló Fine China porcelánból készült. A peremén lévő jellegzetes homokszemcsés díszítés és a matt fekete belső rész megadja a kellő eleganciáját. Tökéletesen passzol a modern enteriőrökbe. .=

A boltba
Edessa kerámia mélytányér leveses Ø21,6cm kagyló Edessa kerámia mélytányér leveses Ø21,6cm kagyló

Az Edessa kerámia tányérjai szemet gyönyörködtető mintázatukkal emelik az asztal pompáját. A mikrózható és mosogatógépben is mosható tányérok különböző mintákkal és méretekben elérhetőek.

A boltba
LEONARDO NOLI ZÖLD laposányér 30x21cm LEONARDO NOLI ZÖLD laposányér 30x21cm

NOLI zöld lapostányér 30x21cm - Leonardo

A boltba
CASA NOVA lapos tányér, világosszürke Ø27cm CASA NOVA lapos tányér, világosszürke Ø27cm

Anyag: Kőedény, Reaktív máz Méret: Ø 27 cm, Magasság 1,7 cm    Minimalista megjelenés és minőség: a Portugáliában készült, matt CASA NOVA étkészlet minden egyes darabja a reaktív máznak, az organikus formáknak és a portugál kézművességnek köszönhetően egy kicsit más és így egyedi. A skandináv dizájn és a tartósság a CASA NOVA étkészletet egy mindennapi, kortalan darabbá teszi, mely természetes, ugyanakkor

A boltba
NATIVE lapos tányér, szürke Ø27cm NATIVE lapos tányér, szürke Ø27cm

Anyag: Kőedény Méret: Ø 27 cm, Magasság 2,5 cm    A Native étkészlet minimalista formavilágával frissességgel tölti meg az asztalt. Az étkészlet kézzel készült Portugáliában, a reaktív máznak és az apró kristályoknak köszönhetően pedig minden egyes darab valóban egyedi. A sorozat darabjai mosogatógépben moshatóak és mikrohullámú sütőben is használhatóak. Többféle színben elérhető a kínálatunkban.

A boltba
SUMATRA tányér 25cm szürke SUMATRA tányér 25cm szürke

Szín: szürke Anyag: kerámia Méret: Ø 25 cm      A SUMATRA termékcsalád kerámia táljai és tányérjai ötvözik a hagyományokat a modernitással. Minden egyes darab kézzel festett, szemet gyönyörködtető motívumokkal lett ékesítve, míg az egzotikus, matt színek és a fényes zománc lágy kontrasztban állnak egymással, valamint az igen csípős ételekkel, mely a szumátrai konyha sajátja.  

A boltba
Lapostányér, fehér, 25 cm, 24 db-os szett, "GastroLine" Lapostányér, fehér, 25 cm, 24 db-os szett, "GastroLine"

Praktikus kivitel. Mikrohullámú sütőbe tehető. Mosogatógépbe tehető. Irodai és otthoni használatra egyaránt alkalmas. Európában gyártott termék.

A boltba
Szíves desszertes tányér - 19 cm - világosbarna Szíves desszertes tányér - 19 cm - világosbarna

Szív dekorú kerámia desszertes kistányér világosbarna színben. Remek választás reggelizéshez, süteményezéshez. Átmérője 19 cm.  A bögre mikrohullámú sütőben és mosogatógépben használható. Lepd meg párodat Valentin nap alkalmából, vagy csak úgy.

A boltba
Tescoma FRESCO Daisy lapostányér, 27 cm Tescoma FRESCO Daisy lapostányér, 27 cm

 Tálalja kedvenc ételeit a kék és bézs színű virágokkal díszített Daisy lapostányérból. Finom színének és érdekes kialakításának köszönhetően szép dísze lesz konyhája berendezésének. A FRESCO porcelán tányérok vonzó dizájndíszítésükkel tűnnek ki, és szabadon kombinálhatók a FRESCO tálakkal. Ezek a tányérok és tálak ideálisak a mindennapi és ünnepi étkezésekhez, mikrohullámú sütőben melegíthetők és

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

FitnessLine fali rudak
28 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Screenshield GARMIN Vívoactive 3 kijelzőre
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G
170 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vorel csavarhúzó készlet 100 db
18 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
LEGO® Friends Leo szobája 41754
6 090 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Helyettesítő akku HTC típus 99H10905-00
4 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Midland GXT635 4,8V 3,4Wh
5 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Panasonic NV-RX20 4200mAh
11 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Fujitsu FMV-B8240
13 090 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
NILS - Védőkészlet Extreme H704 Zöld-kék M
2 822 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Hosszú ujjú pizsamapóló virágmintával
3 320 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
IDEXE kislány csillogós sötétkék boleró
5 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Oriental blossom öntapadós tapéta 45cmx2m
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben