Dogtrace D-control 900 AQUA spray kutya nyakörvek smart elekrtomo...


78 042 Ft
  • Raktáron

A D-control 900 AQUA spray elektronikus kiképző nyakörv hatékony segédeszköz az összes méretű és fajtájú kutya képzéséhez. A nyakörv hangjelzés, rezgés és spray korrekciókkal rendelkezik. A spray korrekció kellemetlen hűsítő permet formájában, amely a kutya orrára irányul. A készülék hatótávolsága 900 m. Egyetlen adókészülék segítségével akár 2 kutya is képezhető (további vevőegység megvásárlásával).

EAN: 8595221014018

Termékleírás

A Dogtrace D-control 900 AQUA spray kutya nyakörvek smart elekrtomo egy kiváló minőségű, vízálló nyakörv, amely ideális eszköz a kutyák viselkedésének javítására és tanítására. A nyakörv egy könnyen kezelhető elektronikus eszközt tartalmaz, amely lehetővé teszi a kutyatulajdonosok számára, hogy hatékonyan kommunikáljanak és irányítsák kedvencüket.

A nyakörv használata egyszerű és biztonságos, mivel a spray funkció használata ártalmatlan és kedves módon korrigálja a kutyát. A nyakörvnek számos különféle beállítása van, amelyek lehetővé teszik a kutyatulajdonosok számára, hogy testre szabják az eszközt a kutyájuk egyedi igényeihez és viselkedéséhez.

A Dogtrace D-control 900 AQUA spray kutya nyakörv tartós és strapabíró anyagból készült, így ideális választás aktív kutyák számára is. A nyakörv széles körben használható mind az otthoni környezetben, mind a szabadban, és segít abban, hogy a kutyatulajdonosok és kutyáik harmonikus kapcsolatban éljenek egymással.

Ha szeretnéd, hogy kutyád jobban meghallgasson és engedelmeskedjen, akkor a Dogtrace D-control 900 AQUA spray kutya nyakörv smart elekrtomo ideális választás lehet számodra. Ne habozz, és szerezd be még ma a webáruházunkból!

A D-control 900 AQUA spray elektronikus kiképző nyakörv hatékony segédeszköz az összes méretű és fajtájú kutya képzéséhez. A nyakörv hangjelzés, rezgés és spray korrekciókkal rendelkezik. A spray korrekció kellemetlen hűsítő permet formájában, amely a kutya orrára irányul. A készülék hatótávolsága 900 m. Egyetlen adókészülék segítségével akár 2 kutya is képezhető (további vevőegység megvásárlásával). Az akkumulátor élettartama hosszú, a készülék cseppálló és háttérvilágítású LCD-kijelzővel rendelkezik.   A D-control AQUA spray nyakörv az érzékenyebb és makacsabb kutyák számára lett megtervezve. További vevőkészülék megvásárlásával akár 2 kutya is képezhető egyszerre. A D-control AQUA spray azoknak a kutyatulajdonosoknak felel meg leginkább, akik elektrosztatikus korrekció nélkül szeretnék kiképezni kutyájukat. Az AQUA spray segít emberségesen korrigálni a nem kívánt viselkedést, a megfelelő pillanatban. A készülék legfőbb előnye a kellemetlen hűsítő spray formájában étkező korrekció, amely a kutya orrára irányul. A tartály kapacitása körülbelül 300 spray korrekció. A D-control AQUA spray 4 típusú stimulációval kínálja a képzés lehetőségét: hangjelzés, rezgés, rövid és hosszú spray. Az AQUA spray nyakörv segítségével kutyáját maximálisan 900 m távolságban képezheti ki, így megfelelő igényes terepekhez is. Az AQUA spray nyakörv be/kikapcsolása mágneses kulcs segítségével történik. A háttérvilágítással ellátott LCD kijelzőn az alábbi információk olvashatók: az intenzitás szintje, az akkumulátor állapotjelzője, jelerősség, 1. vagy 2. kutya, valamint a rövid vagy hosszú spray korrekció. Az adó és a vevő tápegysége CR2 3V elem, amely egyetlen töltéssel akár 12 hónapig is bírja.     Hatótávolság A Dogtrace AQUA spray kiképző nyakörv hatótávolsága 900 méter. Ekkora hatótávolság elegendő alap kutyaképzéshez.    Korrekciók típusa  A nyakörv hangjelzés, rezgés, hosszú és rövid spray korrekciókkal rendelkezik. A spray korrekció kellemetlen hűsítő permet formájában, amely a kutya orrára irányul. A tartály kapacitása körülbelül 300 spray korrekció.    Energiaellátás A vevő- és adókészülék újratölthető CR2 3V típusú elemmel lett felszerelve. Élettartama körülbelül 6-12 hónap.   A vezérelhető kutyák száma  További vevő megvásárlásával a Dogtrace AQUA spray nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.    Vízállóság A Dogtrace AQUA spray kiképző nyakörv enyhe eső és sár ellen védett. Vízbe nem meríthető és nagyobb esőben sem javasolt a használata. A távvezérlő nem vízálló.    A nyakörv hossza A nyakörv tartós és kiváló minőségű textil anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 72 cm között állítható.   Súlya és méretei Az adókészülék szélessége 5,2 cm, magassága 12,5 cm, mélysége 2,2 cm és a súlya 60 gramm. A vevőegység szélessége 3,8 cm, magassága 6,8 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 74 gramm.      

Kisállat nyakörvek

A Kisállat nyakörvek alkatézisé weboldal egy olyan online rendszer, amely speciálisan a kutyatartással foglalkozók számára lett kifejlesztve. Az oldal célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szeretnék megismerni és megértetni kutyáik viselkedését, valamint azoknak, akik szeretnék javítani a kutyáik viselkedését és alkatézisét. Az oldal különböző témákban nyújt információt a kutyák viselkedéséről és alkatézisééről. Az alkatézis alapvetően a kutyák nevelését és képzését jelenti, és az oldal részletes útmutatásokat és tippeket nyújt a különböző kutyafajták nevelésével kapcsolatban. A felhasználók megtanulhatják, hogyan kell megtanítani a kutyát a parancsokra, hogyan kezeljék az esetleges viselkedési problémákat, és hogyan alakítsák ki a kutyájukhoz tartozó helyes szokásokat. Az oldal tartalmaz egy átfogó adatbázist a különböző kutyafajtákról és azok jellemzőiről, ami segíti a felhasználókat a megfelelő kutyafajta kiválasztásában és megértésében. Emellett további hasznos információkat találhatnak a kutyák táplálkozásáról, egészségéről és általános gondozásáról. A felhasználók rá is kereshetnek bizonyos témákra vagy kérdésekre az oldalon, és információkat találhatnak a legnépszerűbb kutyanevekről, kutyás eseményekről és új kutyás termékekről. Az oldal tagjai egymással kommunikálhatnak és megoszthatják tapasztalataikat a fórumon keresztül. Ez lehetőséget nyújt a kutyatartók közötti kapcsolatépítésre, valamint az információk és tanácsok megosztására. A Kisállat nyakörvek alkatézisé weboldal minden kutyatartónak segítséget nyújt abban, hogy jobban megértse és kezelje kedvencét. Az oldal könnyen navigálható felülete és részletes, megbízható információi révén a felhasználók képesek lesznek hatékony és pozitív kapcsolatot kialakítani kutyáikkal, és élvezni a harmonikus és boldog kutyatartást.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Trixie 13393 Világító nyakörv L flash nyakörv 50cm Trixie 13393 Világító nyakörv L flash nyakörv 50cm

A Trixie termékek 1974. óta az első számú kutyaKutyafelszerelések Prémium minőség, könnyed használhatóság, kedvező ár kutyája legnagyobb örömére A Trixi etetők és tálak kutyája legnagyobb kedvencei lesznek Válassza Ön is a Trixie magas minőséget! 13393 - Trixie Safer Life Világító nyakpánt L Ez a hasznos biztonsági nyakörv egy adag elemmel nagyjából 100 órányi villódzó fényt képes előállítani.

A boltba
Reedog MX-1200 Sport No Bark elektromos kiképző nyakörv Reedog MX-1200 Sport No Bark elektromos kiképző nyakörv

A Reedog MX-1200 Sport No Bark számos funkcióval ellátott professzionális kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 1200 méter. Részletesen és alaposan kidolgozott rendszerrel lett ellátva, mely az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzusok 10 szinten. További nyakörv megvásárlásával bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Vízálló és újratölthető. A nyakörv továbbá

A boltba
Nyakörv béleletlen közepes 3302095 Nyakörv béleletlen közepes 3302095

Béleletlen | Hossza: 62 cm | Szélessége: 2,5 cm

A boltba
Trixie Active bőr kutyanyakörv szegecsekkel (XL l 65 - 75 cm l 40 mm) Trixie Active bőr kutyanyakörv szegecsekkel (XL l 65 - 75 cm l 40 mm)

Valódi bőr szegecses kutyanyakörv a német Trixie-től.

A boltba
Trixie Basic bőr kutyanyakörv (S, 30-35cm/14mm, Piros) Trixie Basic bőr kutyanyakörv (S, 30-35cm/14mm, Piros)

Ideális sétához, utazáshoz. Több színben és méretben is kapható.

A boltba
Trixie Cavo szürke színű húzásgátló fonott nyakörv kutyáknak (39-... Trixie Cavo szürke színű húzásgátló fonott nyakörv kutyáknak (39-...

Különböző látványos színekben kapható, extrapuha, kellemes tapintású, rombuszmintás, kör keresztmetszetű Trixie Cavo húzásgátló (fojtó) nyakörv. A fonott nyakörv szövése miatt különösen rugalmas, tompítja a kutya hirtelen rántását. Több méretben és színben is elérhető. Ugyanezekben a színösszeállításokban állítható és sima Cavo pórázok is kaphatóak. Minőségi termék.

A boltba
Patpet 680 elektromos kutya  kiképző nyakörv Patpet 680 elektromos kutya kiképző nyakörv

A Patpet 680 elektronikus kiképzőnyakörv megfelel az össze kutyafajta alap vagy professzionális képzésére. A készülék hatótávolsága 600 méter. A Patpet 680 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Megfelel az összes méretű kutya számára.

A boltba
HB 7003 fényes bőr kutya nyakörv HB 7003 fényes bőr kutya nyakörv

Széles bőr kutyanyakörv nikkel szerelvényekkel.

A boltba
HB 7001 Kutya bőr nyakörv HB 7001 Kutya bőr nyakörv

Extra széles bőr kutyanyakörv nikkel szerelvényekkel.

A boltba
Dogtrace Nyakörv további kutyának  vevőkészülék VSZ elektromos ku... Dogtrace Nyakörv további kutyának vevőkészülék VSZ elektromos ku...

Nyakörv vevőkészülékkel további kutya számára, d-control 440, 640, 1040 és 1640 kiképző eszközökhöz. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, fényjelzés, hangjelzés. A csomag az összes kiegészítőt tartalmazza: vevőkészülék CR2 3V elemmel együtt, nyakörv 75 cm (szövet), 2x műanyag érintkező a rezgések beviteléhez, tesztdióda. Kizárólag VIBRÁCIÓS modell, korrekciós impulzusokkal nem rendelkezik!!!Nyakörv

A boltba
HB 029 Kutyanyakörv ékkő mintával Bézs béléssel fénylő színű bőr... HB 029 Kutyanyakörv ékkő mintával Bézs béléssel fénylő színű bőr...

-Kutya nyakörv gyémánt mintával és aranyszínű bőrrel

A boltba
HB 053 kutyanyakörv állatmintás bőr fekete szürke 45 cm  különleges HB 053 kutyanyakörv állatmintás bőr fekete szürke 45 cm különleges

-Luxus kutyanyakörv állatmintás bőrrel borított, puha bélelt

A boltba
HB 006 Kutyanyakörv keskeny fénylő  65 cm bőr  különleges nyakörvek HB 006 Kutyanyakörv keskeny fénylő 65 cm bőr különleges nyakörvek

Bőrrel bélelt kutyanyakörv, sárgaréz kiegészítőkkel.

A boltba
Dogtra ARC 1200S elektromos kutya kiképző nyakörv Dogtra ARC 1200S elektromos kutya kiképző nyakörv

A Dogtra ARC 1200S elektromos kutya kiképző nyakörv egy hatékony eszköz a kutyák viselkedésének kiképzéséhez és irányításához. Ez a professzionális minőségű nyakörv kiválóan alkalmas mind a háziállatok, mind a munkakutyák számára. Az ARC 1200S nyakörv speciálisan tervezett kis állatok számára, így kényelmes viseletet nyújt a kutyák számára, miközben hatékonyan segíti a kiképzést. A rendkívül strapabíró

A boltba
AFP-ALL-FOR-PAWS Kutya alap nyakörv M AFP-ALL-FOR-PAWS Kutya alap nyakörv M

A puha Bionic Finish (szennyeződés mentes és vízlepergető) neoprén gallér nagy kényelmet biztosít. A gallér tökéletesen beállítható a kívánt mérethez, a fém kampó pedig extra biztonságot nyújt. Mérete: 35 tól 55 cm x 2 cm

A boltba
LED kutya nyakörv világító kutyanyakörv - Rózsaszín XL LED kutya nyakörv világító kutyanyakörv - Rózsaszín XL

Ezzel a nyakörvvel nem veszítheted szem elől a kutyusod éjszaka sem! Ha a te háziállatod is hajlamos sétáltatás közben elbóklászni, add rá ezt a világító nyakörvet, így mindig észre fogod venni, merre jár. Abban az esetben is praktikus, ha kutyusod sokat van szabadjára engedve, így már messzebbről is kiszúrhatják mások is, hogy közeledik feléjük valami, mivel este váratlanul érheti azokat, akik arra

A boltba
COBBYS PET Valódi bőr nyakörv, magasfényű sötét lila, lila fonall... COBBYS PET Valódi bőr nyakörv, magasfényű sötét lila, lila fonall...

COBBYS PET Valódi bőr nyakörv, magasfényű sötét lila, lila fonallal varrott 40cm/15mm

A boltba
COBBYS PET Valódi csiszolt bőr nyakörv barna valódi fekete bőrrel... COBBYS PET Valódi csiszolt bőr nyakörv barna valódi fekete bőrrel...

COBBYS PET Valódi csiszolt bőr nyakörv barna valódi fekete bőrrel alávarrva 45cm/20mm

A boltba
COBBYS PET Valódi bőr nyakörv kendővel 10mm/50cm MINTA -1 COBBYS PET Valódi bőr nyakörv kendővel 10mm/50cm MINTA -1

COBBYS PET Valódi bőr nyakörv kendővel 10mm/50cm MINTA -1

A boltba
COBBYS PET Valódi csiszolt bőr nyakörv, piros, fekete bőrrel béle... COBBYS PET Valódi csiszolt bőr nyakörv, piros, fekete bőrrel béle...

COBBYS PET Valódi csiszolt bőr nyakörv, piros, fekete bőrrel bélelve 20mm/40cm

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben