Exo-Terra Heat Mat (L - 27.9 x 43.2 cm; 25W)


12 090 Ft
  • Raktáron

Trópusi vagy mérsékelt égövi hüllőkhöz és kétéltű fajokhoz, és sok sivatagi faj számára éjszakai hőforrásként is ajánlott ExoTerra Heat Mat Ultra Thin talajfűtő fűtőlap.

Termékleírás

Trópusi vagy mérsékelt égövi hüllőkhöz és kétéltű fajokhoz, és sok sivatagi faj számára éjszakai hőforrásként is ajánlott ExoTerra Heat Mat Ultra Thin talajfűtő fűtőlap.

Terrárium és kiegészítők

Üdvözöllek a Terrárium és kiegészítők alkatéziséhoz készült weboldalon! Ha szenvedélyesen érdekel a hal- és hüllőtartás, akkor itt a helyed. Célunk az, hogy minden információt és szükséges eszközt megadjunk neked, hogy sikeresen és felelősségteljesen gondoskodhass a háziállataidról. Weboldalunk rengeteg hasznos információt nyújt a hal- és hüllőtartásról. Megtalálod itt a legfontosabb fajokat és azok igényeit, táplálkozási szokásait, valamint az optimális tartási körülményeket. Ezáltal segítünk abban, hogy kiválaszd a legmegfelelőbb állatot, és megfelelő körülményeket teremts számára. Az alkatézis részlegünkben számos terráriumot és hüllőtartás-hoz kapcsolódó kelléket találsz. Egy jó terrárium minden hüllő legfontosabb otthona, így biztosítanunk kell, hogy minden fontos elemet megtalálj a weboldalunkon. Kínálatunkban megtalálod a különböző méretű és anyagú terráriumokat, valamint a megfelelő világítást, hőmérséklet-szabályozást és páratartalom-ellenőrzést biztosító eszközöket. Emellett széles választékban kínáljuk a szükséges kiegészítőket is, mint például etetőtálak, itatók, melegítő kövek, madarak, díszek, növények és ágak. Mindezeket a kiegészítőket olyan minőségi márkáktól szerzik be, amelyek megfelelnek a legmagasabb biztonsági és tartási szabványoknak. Fontos számunkra, hogy a weboldalunkon található információk és termékek minősége és megbízhatósága kiemelkedő legyen. Ezért a munkatársaink mind nagy szakértelemmel rendelkeznek a hal- és hüllőtartás területén, és mindig készséggel állnak rendelkezésedre, ha kérdéseid vagy problémáid vannak. Nézd át weboldalunkat és élvezd az egyszerű és felhasználóbarát böngészési élményt. Reméljük, hogy megtalálod a szükséges információkat és termékeket, hogy sikeresen és boldogan nevelhesd a halaidat és hüllőidet. A Terrárium és kiegészítők alkatéziséhoz weboldal biztosítja az összes eszközt és információt, hogy szenvedélyedet ápolhasd és egészséges állatokkal gazdagítsd életedet.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Fekete görgeteg kavics akvárium dekoráció (5-15 cm) 2.5 kg Fekete görgeteg kavics akvárium dekoráció (5-15 cm) 2.5 kg

2.5kg Fekete görgeteg kavics akvárium dekoráció. Természetes, lekerekített élű kavics akváriumba. Ideális kiegészítő az aljzathoz, többféle módon berendezhető vele akváriumunk. Nincsenek éles szélei, így a díszhalak számára is biztonságos. A kavicsok szemcsenagysága 5-15 cm közötti.

A boltba
Repti Planet Fogger | Pót membrán Repti Planet Fogger | Pót membrán

A Repti Planet pára és ködgép terráriumokba utánozza a sivatagi terráriumokban a reggeli ködöt, valamint szimulálja a trópusi ködöt a trópusi terráriumokban. Akár 100%-kal is növeli a terráriumi levegő páratartalmát. Automatikus alacsony vizvédelemmel ellátott termék.

A boltba
Tőzeg terráriumi aljzat és rágcsáló alom (Szálas) 5 l Tőzeg terráriumi aljzat és rágcsáló alom (Szálas) 5 l

5l Euro-pet tőzeg terrárium aljzat. Természetes talaj terráriumba, hörcsög ketrecbe. Ideális hüllőknek, kétéltűeknek, rovaroknak, pókféléknek, vagy rágcsálóknak. Szerves anyagban gazdag, így növények ültetéséhez is használható.

A boltba
JBL TerraBasis 20 l JBL TerraBasis 20 l

20l Nedves és félnedves terráriumokhoz. Nem tartalmaz tápot. Nagy nedvességmegkötő kapacitású. Az ásó állatok a laza talajban tevékenykedni tudnak.

A boltba
Exo Terra Daytime Heat Lamp terráriumi neodímium nappali izzó 15 W Exo Terra Daytime Heat Lamp terráriumi neodímium nappali izzó 15 W

Az Exo Terra Daytime Heat Lamp széles spektrumú nappali lámpa, amely tökéletes bármilyen terráriumba.

A boltba
Exo Terra Heat Wave Rock - Kicsi fűtőszikla hüllőknek - 5 W Exo Terra Heat Wave Rock - Kicsi fűtőszikla hüllőknek - 5 W

Az Exo Terra Heat Wave Rock egy árammal melegíthető fűtőszikla, amely sivatagi terráriumokba ajánlott.

A boltba
H.Exo-Terra 2142 Heat 75w H.Exo-Terra 2142 Heat 75w

Az Exo Terra Infrared Basking Spot infravörös melegítő lámpa, meleget igénylő hüllők és kétéltűek számára.

A boltba
Oasy Gran Free Adult Medium/Large Lamb 12 kg Oasy Gran Free Adult Medium/Large Lamb 12 kg

Az Oasy Gran Free Adult Medium/Large Lamb 12 kg a kiváló minőségű eledel kutyák számára, melyet medium és large méretű felnőtt kutyák számára fejlesztettek ki. A táplálék teljesen gabonamentes és jelenlévője a 40% lamb húsnak, a további kiegyensúlyozott gabonamentes összetevőknek és vitaminoknak köszönhetően segít a kutya egészségének megőrzésében. A lamb hús könnyen emészthető és sok értékes tápanyagot

A boltba
Mclan Zoo talajfűtő kábel terráriumba 45W Mclan Zoo talajfűtő kábel terráriumba 45W

Kiváló minőségű talajfűtő kábel többféle méretben.

A boltba
Trixie sötétpiros homok terráriumba 5 kg Trixie sötétpiros homok terráriumba 5 kg

5kg Barlangi homok nagyobb hüllők és egyéb terráriumi állatoknak. Alkalmas arra, hogy stabil barlangokat és alagutakat hozzanak létre az állatok. Megtartja a nedvességet.

A boltba
Trixie Reptiland Neodímium sütkérező lámpa (ø 63 × 100 mm, 50 W) Trixie Reptiland Neodímium sütkérező lámpa (ø 63 × 100 mm, 50 W)

A Trixie Reptiland Neodímium sütkérező lámpa fontos az élő növények részére a terráriumban, és tökéletes sütkérező fényt biztosít az állatnak. Az UV-A sugárzás stimulálja a természetes viselkedési formákat és az étvágyat. Az infrasugárzása pedig segít az emésztésben és a hőszabályozásban.

A boltba
Trixie Reptiland fűtő kábel (7.00 m, 50 W) Trixie Reptiland fűtő kábel (7.00 m, 50 W)

A Trixie Reptiland fűtő kábel segíti az ideális mikroklímát kialakítani a terráriumban. Túlmelegedés elleni biztonsági kapcsolóval ellátva. Csak a terráriumon kívül használandó. Többféle méretben és teljesítményben kapható

A boltba
Trixie infravörös kerámia hőkibocsátó (ø 75 × 100 mm, 100 W, 100-... Trixie infravörös kerámia hőkibocsátó (ø 75 × 100 mm, 100 W, 100-...

Trixie infravörös kerámia hőkibocsátó, ideális a szükséges meleg helyek kialakítására. Az infravörösfény jelentősen hozzájárul a hőszabályozáshoz. Tökéletes hőforrás, támogatja az emésztést és aktivitást. ø 75 × 100 mm a méret megegyezik mindegyik teljesítmény változatnál. E27-es foglalattal rendelkezik és kifejezetten hosszú élettartam jellemző rá megközelítőleg 10,000 óra.

A boltba
Trixie védőketrec teráriumi lámpáknak (ø 12 × 16 cm) Trixie védőketrec teráriumi lámpáknak (ø 12 × 16 cm)

A Trixie védőketrec terráriumi lámpáknak egy fém ketrec, amely megakadályozza, hogy az állat égési sérüléseket szenvedjen a lámpától. Két gumírozott kábel átvezetővel, rugós zárral ellátott vége könnyű hozzáférést biztosít ha esetlegesen cserére szorul a lámpa. Kétféle méretben kapható ø 12 × 16 cm és ø 15 × 22 cm.

A boltba
Repti-Zoo terrárium armatúrák (dupla lámpa | max teljesítmény: 150 w) Repti-Zoo terrárium armatúrák (dupla lámpa | max teljesítmény: 150 w)

Repti-zoo armatúrák erős fekete alumínium lámpatesttel, hőálló E27 kerámia foglalattal és szellőző lyukakkal. A megfelelő izzóval biztosítja a kellő hőmérsékletet és nappali fényviszonyokat a hüllők számára. Kapcsolóval ellátott.

A boltba
Repti-Zoo terrárium armatúrák (14 cm | alacsony | max teljesítmén... Repti-Zoo terrárium armatúrák (14 cm | alacsony | max teljesítmén...

Repti-zoo armatúrák erős fekete alumínium lámpatesttel, hőálló E27 kerámia foglalattal és szellőző lyukakkal. A megfelelő izzóval biztosítja a kellő hőmérsékletet és nappali fényviszonyokat a hüllők számára. Kapcsolóval ellátott.

A boltba
Repti-Zoo Neodymium Daylight Spot terrárium izzók (75 w) Repti-Zoo Neodymium Daylight Spot terrárium izzók (75 w)

Repti-Zoo Neodymium Daylight Spot terrárium izzó E27. A természetes napfényéhez hasonlító fényviszonyokat produkál. Magas UV-A sugárzása serkenti a hüllők természetes viselkedését. Fényvisszaverő rétege maximalizálja a fényerőt, kiemeli az állat természetes színeit. Koncentrált fénye által kiváló napozóterületet képez a hüllő számára, miközben melegíti is az állatot. Több méretben kapható.

A boltba
TROPICAL Cocochips/Coconut Husk Briquette 500g Természetes kókusz... TROPICAL Cocochips/Coconut Husk Briquette 500g Természetes kókusz...

COCOCHIPS 100% kókusz tartalmú termék EGY TERMÉSZETES, SZERVES KÓKUSZ-SZIROM ALAPÚ TERMÉK TERRÁRIUMOKBA ÉS INSZEKTÁRIUMOKBA FELHASZNÁLÁS: a terrarium és inszektárium alsó rétegének előkészítéséhez vagy megfelelő közeg a trópusi növénykultúrához. Áztassa a tömötrített kókusz-szirom köteget 3-4 liter meleg vízbe. Ha az űrtartalom 4 liter, akkor 15-20 percre. A COCOCHIPS egy ideális altalaj a trópusi

A boltba
HOBBY Foggy - ködgenerátor kis terráriumba HOBBY Foggy - ködgenerátor kis terráriumba

HOBBY Foggy - ködgenerátor kis terráriumba

A boltba
Repti Planet Daylight Neodymium - Nappali neodímium sugárzó izzó... Repti Planet Daylight Neodymium - Nappali neodímium sugárzó izzó...

Repti Planet Daylight Neodymium izzó az ultraibolya sugárzás, a fény sugárzás és az infravörös (hő) sugárzás optimális arányát biztosítja, és ideális az UVB és éjszakai izzókkal (pl. Repti Planet Repti UVB, infravörös hő, éjszakai hő) kombinálva. Nappali neodímium sugárzó izzó neodímium gázzal természetes szín spektrumot biztosít. UVA-sugárzást tartalmaz, támogatja a természetes élettani folyamatokat.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben