Gesztenye - plüss barna ló - 37cm


5 990 Ft
  • Raktáron

Gesztenye egy nagyon szép, barna lovacska. Puha plüssből készült, részletes kidolgozású, igazán élethű plüss ló. Drót merevítéssel van ellátva, így megáll a saját lábán. Gyerekeknek és felnőtteknek is kedves ajándék lehet, tökéletes ajándék a lovak szerelmeseinek. Magasság: 37cm.

Termékleírás

Gesztenye egy nagyon szép, barna lovacska. Puha plüssből készült, részletes kidolgozású, igazán élethű plüss ló. Drót merevítéssel van ellátva, így megáll a saját lábán. Gyerekeknek és felnőtteknek is kedves ajándék lehet, tökéletes ajándék a lovak szerelmeseinek. Magasság: 37cm.

Plüssök

Üdvözlöm! Nagyon örülök, hogy meglátogatta az Alkatézis Plüssök weboldalát, ahol a plüssjátékok kategóriájába tartozó termékek közül válogathat. Az Alkatézis Plüssök egy hely, ahol mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb és legkedvesebb plüssfigurát. Legyen szó gyermekéről, barátjáról vagy saját magáról, itt biztosan megtalálhatja azt a plüssjátékot, ami mosolyt csal az arcára és boldogsággal tölti el szívét. Kínálatunkban számos kedvelt karakterrel találkozhat, mint például mesefigurák, állatok, könyvadaptációk és még sok más. Az Alkatézis Plüssök gondosan válogatott termékei kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy hosszú éveken keresztül örömöt szerezzenek viselőjének. Az oldal különlegessége, hogy minden plüssfigura mellé egy rövid történetet vagy érdekességet is megtalál. Így nem csak játékokat vásárol, hanem a karakterek világába is betekintést nyerhet. Együtt fedezheti fel, hogyan lett egy szimpla gyapjúlabda kedvenc macskája vagy hogyan vált egy pillangó egy kisfiú elengedhetetlen barátjává. Az Alkatézis Plüssök weboldala egyszerű és könnyen kezelhető felületet biztosít az ügyfeleknek. A kategóriák és szűrők segítségével gyorsan megtalálhatja a kívánt plüssfigurát. Emellett lehetősége van részletes leírásokat olvasni, képeket nézni, véleményeket olvasni más vásárlóktól, hogy tudatosan dönthessen. Továbbá kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk ügyfélszolgálatunknak. Az Alkatézis Plüssök csapata mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek bármilyen kérdés vagy probléma esetén. Garantáljuk, hogy elégedetten távozik weboldalunkról, és a megvásárolt plüssfigura örömöt okoz Önnek vagy szeretteinek. Ne habozzon tovább! Látogasson el az Alkatézis Plüssök weboldalára még ma, és válassza ki a tökéletes plüssfigurát. Hozza mosolyt szerettei arcára és varázsoljon boldogságot az életébe egy hihetetlenül puha és kedves plüss társaságában!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

TY: Beanie Boos AUSTIN fehér bagoly 15cm TY: Beanie Boos AUSTIN fehér bagoly 15cm

Ez a szépséges hóbagoly puha, finom, fehér tollaival azonnal meghódítja a szívedet. A kedves, cuki kis Teeny Ty plüssfigura méretének köszönhetően elfér a táskádban, vagy a zsebedben is, így bárhová magaddal viheted! Austin bagoly egy igazi ritkaság! Csodás, szikrázóan fehér tollát megnyugtató érzés simogatni. A fehér bundából pedig kitűnnek óriás, kedves szemei, melyek az igazi baglyokhoz hasonlóan

A boltba
TY: BOOS GUMBALL pink-vízkék unikornis plüss 24cm TY: BOOS GUMBALL pink-vízkék unikornis plüss 24cm

A puha tapintású Gumball unikornis plüssfigura minden gyerek kedvence! Selymes és csillogó bundája, csillámos szarva és az óriási szemei teszik különlegessé ezt a pink-vízkék unikornist! Gyűjtsd össze a többi Ty Beanie Boos plüsst és játszatok együtt a barátaiddal! A pink-vízkék unikornis leírásából, amit a csomagban találtok megtudhatjátok Gumball születésnapját és egy verset is olvashattok.

A boltba
Macis hátizsák Macis hátizsák

Aranyos macifigurás hátizsák. Ez a bézs színű maci zöld kertésznadrágot visel. Nem fogsz csalódni benne, hűséges társad lesz kirándulások, séták alkalmával. Szélesség: 25cm. Magasság: 35cm.

A boltba
Gund Mancs őrjárat Plüss - Marshall 15cm - piros-fehér Gund Mancs őrjárat Plüss - Marshall 15cm - piros-fehér

A Mancs őrjárat bátor kiskutyái aranyos plüssállatok formájában készek megmenteni bármilyen helyzetet. Marshall készen áll. Ez a dalmata mindenbe beleveti magát és könnyen izgatott lesz, még akkor is, ha néha kissé ügyetlen. A 15 cm magas plüssjáték tipikus tűzoltó egyenruhát visel. Remek partner minden Mancs őrjárat rajongó számára. Jellemzői: - 1 éves kortól ajánlott - Mérete: 15 cm - Mosható anyagból

A boltba
Mulan plüss figura - 41cm Mulan plüss figura - 41cm

A Mulan című film főhősnője a Fa házaspár lánya Fa Mulan. A bájos és bátor Mulan számos nehézségbe ütközik kalandjai során de végül mindent megold és hőssé válik. Most neked is lehet egy Mulan babád. Nagyon szép kidolgozású plüss Mulan, eredeti licensz termék. Magasság: 41cm.

A boltba
Brand - plüss fehér mackó - 63cm Brand - plüss fehér mackó - 63cm

Brand egy kedves fehér mackó. Puha plüssből készült, kockás csokornyakkendőt visel, hasát maci minta díszíti. Kedves ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Magasság: 63cm.

A boltba
Canpol Plüss bábjáték - Maci - Korall Canpol Plüss bábjáték - Maci - Korall

Canpol babies Szenzorikus plüss csukló játék rágókával a BEARS kollekcióból. A játék különféle textúrákból lett kifejlesztett, amely stimulálja a gyermekek tapintó képességét. A zenélő és susogó elemek remekül vonzzák a gyermekek figyelmét. A könyv különféle színes szalagokkal rendelkezik, amelyek buzdítják a gyermeket, hogy megfogja. A játék részese az elasztikus rágóka, egy nyugtató segédeszköz az

A boltba
Timmy - plüss mackó - 50cm Timmy - plüss mackó - 50cm

Timmy egy nagyon kedves plüss maci. Pihe puha plüssből készült kis barát. Csinos rózsaszín-fehér csíkos pólót visel. Szuper ajándék választás. Magasság: 50cm.

A boltba
Kicsi világító plüss maci - fehér Kicsi világító plüss maci - fehér

Puha és selymes Színesen villog Elemmel működik Kicsi világító plüss maci - fehér Lepd meg szeretteidet egy igazán édes, kicsi, puha és ölelnivaló plüss macival, ami még világít is! Puha, bundája igazán selymes, pofija aranyos, szeretnivaló játszótárs lehet a kicsik számára. Ideális éjszakai fényként gyermeked szobájában, a színes ledeknek köszönhetően nem kell többé attól félnie, hogy teljes

A boltba
Sunkid színes plüss bagoly plüss – 43 cm Sunkid színes plüss bagoly plüss – 43 cm

43 cm magas, színes, puha bagoly plüss nagy csillogó szemekkel.

A boltba
Spidey Pókember plüssfigura 20 cm - Ghost-Spider Spidey Pókember plüssfigura 20 cm - Ghost-Spider

Mindenki szereti Pókit és csodálatos barátait! Ez az ennivaló, 20 cm-es plüss készen áll arra, hogy a kis pókirajongód új legjobb barátja legyen. Tökéletes útitárssá is válhat, mivel éppen megfelelő méretű ahhoz, hogy minden új kalandra magával vigye gyermeke.Legyen szó repülőútról, országúti utazásról, alvásról vagy csak otthon maradásról játék közben, Póki az a szuperhős, akire a kicsinek szüksége

A boltba
Squishmallows 30 cm - Camden a kék madár Squishmallows 30 cm - Camden a kék madár

A legpuhább anyagból készült plüssjáték - fiúknak és lányoknak, játék magassága: 30 cm, alsó korhatár: Újszülött kortól.

A boltba
Arya - óriás plüss tigris - fehér Arya - óriás plüss tigris - fehér

Arya egy csodálatosan szép fehér óriás tigris. Puha plüssből készült, igazán élethű tigris plüss. Tekintete szinte megigéz, rajta mindenkinek megakad a szeme. Méltóságteljes, igen nagy méretű plüss fehér tigris. Egyedi lakásdísz vagy éppen gyerekek kedvence. Szuper ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Magasság: 110cm.

A boltba
Plüss párna kutya drapp-barna 40cm Plüss párna kutya drapp-barna 40cm

A boltba
Keel ECO plüss maci piros szalaggal - 30 cm - középbarna Keel ECO plüss maci piros szalaggal - 30 cm - középbarna

Kiváló minőségű plüss mackó a Keel Toys-tól. A plüss maci mérete 28 cm. Színe: világosbarna. Puha, ölelnivaló plüss játékmaci. Keel ECO plüss: ez a Keel Toys kollekció 100% újrahasznosított poliészter (rPET) anyagból készül. Egy 18 cm-es termék elkészítéséhez kb. 10 db PET palackot hasznosítanak újra. Ők így is óvják a környezetet.

A boltba
Numberblocks plüss kabalaszett - Három és Négy Numberblocks plüss kabalaszett - Három és Négy

Az aranyos kabalafigurák, a harmadik és a negyedik blokk alig várják, hogy csatlakozzanak hozzád új kalandokban. Jellemzők: A kabalák puha anyagból készülnek, nagyon kellemes tapintásúak, ami örömmel fogadja a kicsiket A játék rendkívül könnyen kezelhető, és serkenti a baba motoros képességeit A kabalák markolatrendszerrel rendelkeznek, így meg tudják fogni a kezüket Karbantartási utasítások:

A boltba
Puha textil játék Egmont, bárány Mária, 15 cm Puha textil játék Egmont, bárány Mária, 15 cm

Puha játék, Mary kis bárány Könnyen megfogható a gyermekek számára, ez a játék ideális a kicsik számára. Nagyméretű változatban is kapható. Mosható 30°C-on. Ajánlott életkor: + 0 hónap. Textilből és nem mérgező anyagokból készült, az EN71&ASTM előírásoknak megfelelően. FIGYELMEZTETÉS! Közvetlen felnőtt felügyelete mellett használható. Gyártó: Egmont toys, Belgium.

A boltba
Beanie Babies plüss figura SKYLAR, 15 cm - unikornis (3) Beanie Babies plüss figura SKYLAR, 15 cm - unikornis (3)

Ehhez a termékhez a leírás készítése folyamatban van, ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, írjon nekünk a web@minitoys.hu email címre.

A boltba
Plüss kutyus Mikulás sapkában, 25 cm Plüss kutyus Mikulás sapkában, 25 cm

Aranyos plüssfigura Mikulás vagy Karácsonyi ajándék 25 cm magas Plüss kutyus Mikulás sapkában, 25 cm Szeretnéd meglepni gyermekedet egy aranyos plüssfigurával? Ez a plüss kutyus különleges ajándék lesz számára Mikulás vagy Karácsony alkalmából! A plüss kutya Mikulás sapkában ünnepi hangulatot csempész a csizma vagy a karácsonyfa mellé, nincs olyan gyermek, aki ellen tudna neki állni. Ha a te gyermeked

A boltba
Bing és barátai Flop Bing és barátai Flop

A Bing mesesorozat a legkisebbeknek szól és igen népszerű is a gyerekek körében, így biztosak vagyunk abban, hogy az a nagyjából húsz centis plüss is hatalmas sikert fog aratni. Bing legjobb barátja Flop végre kézzelfogható játszópajtássá válhat a gyerekek számára, hiszen egy plüss figura formájában csatlakozhat a játékhoz. Flop ráadásul olyan kiváló anyagokból és olyan körültekintéssel készült, hogy

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben