IREDA Fürdőszobatükör LED világítással 80 x 60 cm


65 690 Ft
  • Raktáron

A tükör egyesíti a dizájn-kiegészítőt, a gazdaságos fürdőszobai világítást (amikor nem kell az egész fürdőszobát megvilágítani), és felbecsülhetetlen értékű segítője lesz a nőknek, akiknek már elegük van a rossz vagy elégtelen fényből a sminkeléskor. Minden tükrünk számos funkcióval és specifikációval rendelkezik, amelyeket az alábbiakban talál. Egyszerűen válasszon, rendelje meg, szerelje fel a falra

EAN: 8594214030431

Termékleírás

A IREDA Fürdőszobatükör LED világítással tökéletesen illeszkedik bármely fürdőszobába, stílusos és modern megjelenésével pedig igazi különlegességet ad a térnek. A tükör mérete 80 x 60 cm, ami ideális mindenféle fürdőszobai méretre.

Az LED világítás rendkívül praktikus funkciót nyújt, hiszen megvilágítja az arcot, ami kényelmet és megkönnyített sminkelést eredményez. Az energiatakarékos LED izzók hosszú élettartammal rendelkeznek, és alacsony energiafogyasztással működnek. Így nem csak költséghatékonyak, de környezetbarátak is.

A tükör alumínium kerettel és edzett üveggel készült, így rendkívül tartós és ellenálló. A minőségi anyagok és a precíz gyártás garantálják a hosszú élettartamot és a prémium minőséget. A tükör könnyen telepíthető, és a szükséges felszerelés is a csomag részét képezi.

A IREDA Fürdőszobatükör LED világítással designja és funkcionalitása révén tökéletes választás minden fürdőszobába. Kellemes és természetes fényt biztosít, ami elősegíti a mindennapi tevékenységeket, akár fürdésről, sminkelésről vagy borotválkozásról van szó.

Ez a fürdőszobatükör az összes elvárásnak megfelel, legyen az praktikusság, elegancia vagy minőség. Feltűnő megjelenésével és modern technológiájával minden fürdőszoba egyedi kiegészítőjévé válik.

A tükör egyesíti a dizájn-kiegészítőt, a gazdaságos fürdőszobai világítást (amikor nem kell az egész fürdőszobát megvilágítani), és felbecsülhetetlen értékű segítője lesz a nőknek, akiknek már elegük van a rossz vagy elégtelen fényből a sminkeléskor. Minden tükrünk számos funkcióval és specifikációval rendelkezik, amelyeket az alábbiakban talál. Egyszerűen válasszon, rendelje meg, szerelje fel a falra és csatlakoztassa a konnektorba.
Fukciók:
LED világítás
LED óra
ködmentesítő
dimmelhető világítás
hőmérséklet kijelző
Termék részletek:
Méretek: 80 x 60 cm (Sz x ma)
LED élettartam: 50 000 óra
LED színe: hideg fehér
a fényerő a világítás gomb hosszú ideig történő nyomva tartásával tompítható (a tükörnek be kell lennie kapcsolva)
energiaosztály: A++
Feszültség: 220-240V / 50-60 Hz
dugó típusa: VDE
anyag: 5 mm-es réz- és ólommentes üveg
távolság a faltól a beépítés során: 3 cm
védettségi fok: IP44 (fröccsenő víz elleni védelem)
tápkábel hossza: kb. 1,5 m
súly: 8 kg
Csomag tartalma:

1 x fürdőszobai tükör

Tükör

A Tükör alkatézis weboldal Felszerelés kategóriájában található, és mindenkit meghív a belépésre, aki szeretné felfedezni önmagát és mélyebb megismerést szeretne elérni a saját alkati jellemzőiről. Ez a weboldal egyedi és interaktív lehetőséget kínál a látogatóknak arra, hogy felfedezzék és jobban megértsék a belső világukat egy tükör segítségével. Az alkatézis egy olyan technika, amely segít nekünk feltárni azokat a tulajdonságokat és képességeket, amelyek a személyiségünk alapját képezik. A weboldal lehetőséget nyújt arra, hogy az emberek elgondolkodjanak azon, hogy ki is vagyok valójában, és hogy milyen módon hat ránk az önmagunkkal való kapcsolat. A weboldalon számos eszköz és feladat áll rendelkezésre, amelyek segítik a felhasználókat az alkatuk felfedezésében. Például, az alapvető kérdések segítenek neki elmélyíteni a gondolatait, és jobban megérteni magát, a tulajdonságait, erősségeit és gyengeségeit. Ezenkívül, interaktív tesztek és vizsgálatok állnak rendelkezésre, amelyek segítenek a látogatóknak feltárni a belső világukat. A Tükör alkatézis weboldal nem csak a saját alkatának megismerését kínálja, hanem segít a látogatóknak azoknak a területeknek a feltárásában is, amelyeken változtatni szeretnének vagy fejleszteni képzik. A weboldal hasznos és személyre szabott válaszokat ad a látogatók kérdéseire, és segít eligazodni az alkati jellegzetességeik és a változás felé vezető utak között. A Tükör alkatézis weboldal egyedi és intuitív felhasználói felületet kínál, és mindenki számára elérhető. Széles körben használható, és bárki, aki felfedezni szeretné önmagát és mélyebb betekintést szeretne kapni az alkatába, rengeteg hasznos információt és eszközt talál itt. Ez a weboldal egyedülálló lehetőséget kínál mindenkinek, hogy felfedezhesse saját alkatát és elemezhesse a személyiségének különböző aspektusait. Rávilágít a belső világunk sokféleségére és sokrétűségére, segítve bennünket abban, hogy jobban megismerjük saját magunkat és fejlődjünk az élet minden területén.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

AMIRA négyszögletes keretes tükör 150x50 AMIRA négyszögletes keretes tükör 150x50

Az AMIRA teljes alakos tükör varázslatos hatást kelt a nappalidban vagy a hálószobádban. Arany színű kerete élettel tölti meg a tükröt, miközben remekül passzol elegáns enteriőrökhöz.Klasszikus szobákban nemcsak hasznos lehet, de díszként is funkcionálhat. 150 x 50 centiméteres mérete garantálja, hogy a teljes összképet láthasd.Minden helyiségben jól jön egy tükör, főleg, ha olyan pazar kialakítással

A boltba
KIERAN tükör kerettel 61x88 KIERAN tükör kerettel 61x88

A KIERAN tükör a tökéletes választás, ha nem szeretnél semmi bonyolultat, de ragaszkodsz a stílusos megjelenéshez. Fekete porszórt acélból készült kerettel mindenhol jól mutat.Modern és art déco szobákban gyönyörű kiegészítő. 61 x 88 centiméteres mérete pont elég a reggeli készülődésekhez.Bővítsd stílusos kiegészítőid sorát faladon a KIERAN tükörrel!

A boltba
REFLIX tükör kerettel 40x100 REFLIX tükör kerettel 40x100

A REFLIX tükör mutatja a lényeget és közben díszíti a szobát. Fekete színű acél keretével bárhová állíthatod, csodásan fog festeni.Art déco, modern és klasszikus helyiségek dísze lesz. 40 x 100 centiméteres, garantáltan látod benne a teljes képet a napi szettedről!A teljes alakos tükör elengedhetetlen, ha eleganciáról van szó, szerezd be Te is a sajátodat!

A boltba
REFLIX álló keretes tükör 34x170 REFLIX álló keretes tükör 34x170

A REFLIX állótükör mutatja a lényeget és közben dísziti a szobát. Fekete színű acél keretével bárhová állíthatod, csodásan fog festeni.Art déco, modern és klasszikus helyiségek dísze lesz. 34 x 170 centiméteres, garantáltan látod benne a teljes képet a napi szettedről!A teljes alakos tükör elengedhetetlen, ha eleganciáról van szó, szerezd be Te is a sajátodat!

A boltba
RAQUETA tükör kerettel 23x72 RAQUETA tükör kerettel 23x72

A RAQUETA tükör kötelező minden teniszrajongónak. Bronz színvilága szépen illeszkedik bármilyen környezetbe.Loft és klasszikus otthonokban a legjobb kiegészítő. Különleges dizájnja garantáltan magára vonzza majd a tekinteteket.Az egyedi kiegészítők mindig hatalmasat dobnak a hangulaton, szerezd be Te is a RAQUETA tükröt!

A boltba
REFLIX keretes tükör 42x170 REFLIX keretes tükör 42x170

A REFLIX tükör mutatja a lényeget és közben díszíti a szobát. Fekete színű acél keretével bárhová állíthatod, csodásan fog festeni.Art déco, modern és klasszikus helyiségek dísze lesz. 42 x 170 centiméteres, garantáltan látod benne a teljes képet a napi szettedről!A teljes alakos tükör elengedhetetlen, ha eleganciáról van szó, szerezd be Te is a sajátodat!

A boltba
REGULAR tükör 40cm átmérő REGULAR tükör 40cm átmérő

A REGULAR tükör egyszerű eleganciával fűszerezi a helyiségeid. Fekete porszórt acél kerete mindenhová passzol.Modern, loft és art déco otthonokban a legideálisabb, de egyszerűsége miatt mindenhol jól mutat. 40 centiméteres átmérője pont elég, hogy lásd az egész felsőtested, de mégsem von el túl nagy figyelmet.A REGULAR tükörrel te is hozzáadhatsz egy leheletnyi pluszt a meglévő dizájnodhoz!

A boltba
RAVEN tükör kerettel 120x60 RAVEN tükör kerettel 120x60

A RAVEN tükör kerettel 120x60 egy stílusos és modern kiegészítő a lakásod számára. Ez a gyönyörű tükör tökéletesen kombinálja a funkcionalitást és a dizájnt, ezáltal feldobja a lakásod enteriőrjét. A tükör kiváló minőségű anyagból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az acélból készült, vékony keret egyedi megjelenést kölcsönöz a tükörnek. A letisztult, fekete színű keret elegáns és időtlen

A boltba
BUTTERFLY arany alumínium tükör BUTTERFLY arany alumínium tükör

A BUTTERFLY tükör különleges és hasznos dekorációja lehet otthonod bármely helyiségének. A mutatós, arany keretbe foglalt tükör sötétebb falakon lenyűgöző látványt nyújthat.Egy vintage fürdőszobát vagy előszobát nagyon hangulatossá tehet, de akár az indusztriális stílusú környezetet is gazdagíthatja. Lenyűgöző látványt nyújt a keretet alkotó arany pillangók vonulata.Rendeld meg a BUTTERFLY tükröt

A boltba
LEAF bronz alumínium falitükör 110cm LEAF bronz alumínium falitükör 110cm

A LEAF bronz alumínium falitükör egy modern és stílusos kiegészítő bármely otthonba. Az elegáns bronz színű keret és az egyszerű, mégis mutatós design tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A tükör átmérője 110 cm, így nagy és látványos elemként funkcionál a falon. Az alumínium keret könnyű és tartós anyagból készült, így hosszú ideig szép marad és könnyedén tisztítható. A LEAF bronz alumínium

A boltba
GINKGO LEAVES arany vas falitükör 95 cm GINKGO LEAVES arany vas falitükör 95 cm

A GINKGO falitükör különleges és hasznos dekorációja lehet otthonod bármely helyiségének. A mutatós, ezüst keretbe foglalt tükör sötétebb falakon lenyűgöző látványt nyújthat.Egy klasszikus fürdőszobát vagy előszobát nagyon hangulatossá tehet, de akár az art déco stílusú környezetet is gazdagíthatja. Lenyűgöző látványt nyújt a keretet alkotó arany ginkgo levelek fonata.Rendeld meg a GINKGO falitükröt

A boltba
PORTRAIT ezüst alumínium falitükör 35 cm PORTRAIT ezüst alumínium falitükör 35 cm

A letisztult PORTRAIT tükör elegáns légkört teremthet nappalidban vagy hálószobádban. A sejtelmesen fénylő ezüst keret időtlen hatást kelt és magára vonzza a tekintetet.Klasszikus és modern otthonokhoz egyaránt jól illeszkedik. A kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült tükör igazán esztétikus és növeli a térérzetet.Válaszd a PORTRAIT tükröt, ha harmonikus és elegáns dekorációt keresel!

A boltba
AQUAMARIN Fürdőszobatükör LED 120 x 80 cm 25 W AQUAMARIN Fürdőszobatükör LED 120 x 80 cm 25 W

 Ez az elegáns tükör digitális órával, Bluetooth -os hangszóróval és egy speciális kerek WC -nagyító tükörrel rendelkezik. Az érintőtükör hangulatának megfelelően különleges környezeti megvilágítást biztosít: melegtől hidegig állítható. Rézmentes üvegből készült, amely különösen ellenáll a nedvességnek. Termék részletek:                                                                               

A boltba
PLANET arany vas falitükör PLANET arany vas falitükör

A PLANET falitükör egy kellemes hangulatot árasztó, mutatós dísztárgy, mellyel nappalid, irodád vagy étkeződ is dekorálhatod. Az egyedi dizájnú, aranyszínű keret a Naprendszert és a bolygók mozgását eleveníti meg.Csillogó, fémes felületének hála könnyen beilleszthető art déco stílusú enteriőrökbe. Szűkebb térbe is kitűnő választás, hiszen a tükör megsokszorozza a fényt és kellemes térérzetet biztosít.Teremts

A boltba
ELEONOR arany és tükröződő vas falitükör ELEONOR arany és tükröződő vas falitükör

Kerek tükör aranyozott fémből. A tükrök elengedhetetlen elemek, amelyek ragyogást kölcsönöznek az elbűvölő bútoroknak. Optikailag nagyítják a tereket, és kifinomult összhangot hoznak létre. A díszítő elemek a természetet idézik fel.

A boltba
BUTTERFLY V arany és tükröződő vas falitükör BUTTERFLY V arany és tükröződő vas falitükör

Elegáns kerek falitükör, arany kerettel, pillangó díszítéssel. Különleges kiegészítő, tökéletesen alkalmazkodik minden környezethez, aaminek egyedi jellegzetességet adhat.

A boltba
DARK DOME fekete és tükröződő vas falitükör DARK DOME fekete és tükröződő vas falitükör

Minimalista, elegáns fali tükör. A fekete fémkeret és belső díszek a gótikus székesegyházak régies ablakait idézik, és minden szobához egyediséget adnak.

A boltba
METRIC tükör 2 polccal és akasztókkal METRIC tükör 2 polccal és akasztókkal

A METRIC tükör a legjobb választás, ha helyszűkén komplex megoldást keresel. A fekete acél és az arany színek dominálnak benne az elegáns megjelenésért.Modern, loft és art déco otthonokban ízléses kiegészítő. Két polc és két akasztó egészíti ki a tükröt, hogy hasznos társad legyen.A legjobb tárgyak a multifunkciós tárgyak! Szerezd be a METRIC tükröt még ma!

A boltba
MENDOYO fakeretes tükör 50x50 cm MENDOYO fakeretes tükör 50x50 cm

Az újrahasznosított fából készült keretes tükör elengedhetetlen kiegészítője egy bohém vagy vintage stílusú enteriőrnek. A fa természetes tónusai és textúrája otthonossá varázsolja környezetét.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

FitnessLine fali rudak
28 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Screenshield GARMIN Vívoactive 3 kijelzőre
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G
170 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vorel csavarhúzó készlet 100 db
18 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
LEGO® Friends Leo szobája 41754
6 090 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Helyettesítő akku HTC típus 99H10905-00
4 590 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Midland GXT635 4,8V 3,4Wh
5 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő akku Panasonic NV-RX20 4200mAh
11 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Helyettesítő hálózati töltő Fujitsu FMV-B8240
13 090 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
NILS - Védőkészlet Extreme H704 Zöld-kék M
2 822 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Hosszú ujjú pizsamapóló virágmintával
3 320 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
IDEXE kislány csillogós sötétkék boleró
5 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Oriental blossom öntapadós tapéta 45cmx2m
2 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben