Kényelmes, egyszemélyes függőszék, fészekhinta – fekete – (BB-10369)


0 Ft
  • Raktáron

Kényelmes, pihe-puha  hintaszék pihenős napokra  gyereknek és felnőtteknek  egyaránt. Kültéri és beltéri használatra is alkalmas.  Nyáron kellemesen hűvös, hiszen minden oldalról szellőzik kötélből csomózott kialakítása miatt, télen pedig egy pokróccal kiegészítve komfortos, meleg kuckóként funkcionál. Kétféleképpen is felakasztható , használaton kívül könnyedén leakasztható,  kis helyen tárolható.

Termékleírás

Kényelmes, pihe-puha  hintaszék pihenős napokra  gyereknek és felnőtteknek  egyaránt. Kültéri és beltéri használatra is alkalmas.  Nyáron kellemesen hűvös, hiszen minden oldalról szellőzik kötélből csomózott kialakítása miatt, télen pedig egy pokróccal kiegészítve komfortos, meleg kuckóként funkcionál. Kétféleképpen is felakasztható , használaton kívül könnyedén leakasztható,  kis helyen tárolható. Tulajdonságok: szín: fekete maximális teherbírás: 120 kg anyag: 75% pamut + 25% poliészter, fém keret ülés mérete:  60 x 62cm háttámla magassága: 47cm súly: 3.30 kg

Home > Kert/szabadidő > Kerti bútor

A Home > Kert/szabadidő > Kerti bútor alkatézis weboldal egy olyan online forrás, amely segítséget nyújt a látogatóknak a kerti bútorok összeszerelésében és alkatézisben. Ha Ön otthont tervez, kertjének berendezése tökéletes összhangban kell lennie a kényelem és a stílus között. Ez a weboldal a kerti bútorok elrendezésével és összeszerelésével kapcsolatos legfrissebb tippeket és útmutatókat kínálja, hogy segítsen elérni a tökéletes eredményt. A Kert/szabadidő > Kerti bútor kategóriába tartozó alkatézis weboldalunk legnagyobb előnye a részletes és könnyen követhető útmutatók, amelyek segítségével bárki képes lesz összeszerelni a kerti bútorokat. Az útmutatók lépésről-lépésre bemutatják az összeszerelési folyamatot, a szükséges eszközöket, valamint a különböző buktatókat és hogyan kerülhetők el. Ezen kívül, a weboldalunkon található képek és videók további segítséget nyújtanak az összeszerelésben. A képek fényképsorozattal szemléltetik az egyes lépéseket, míg a videók élőben mutatják be az összeszerelési folyamatot. Így a látogatók valós időben követhetik az eljárást, és könnyebben megérthetik a fontos részleteket. A Home > Kert/szabadidő > Kerti bútor alkatézis weboldalunkat mind az amatőr, mind a profi kertészeknek ajánljuk, akik otthonuk kényelmes kerti területét szeretnék kialakítani. Az oldalunkon számos különböző típusú kerti bútorról találhat információt, beleértve az asztalokat, székeket, napozóágyakat, hintaágyakat és sok mást. Ezen kívül, az oldalunkon található linkek lehetővé teszik, hogy az olvasóink ne csak az összeszereléshez, hanem az egyes alkatrészek és tartozékok beszerzéséhez is információkat szerezzenek. Egy olyan üzletlistát kínálunk, amely a legjobb minőségű kerti bútoralkatrészeket, valamint a legjobb ár-érték arányú termékeket ajánlja. Összességében, a Home > Kert/szabadidő > Kerti bútor alkatézis weboldalunk a tökéletes hely azok számára, akik szeretnék segítséget kapni a kerti bútorok összeszerelésében. Az útmutatók, képek és videók egyértelműen és könnyen követhetővé teszik az eljárást, valamint a linkek segítségével a látogatók könnyedén hozzájuthatnak a szükséges alkatrészekhez.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Prémium - ergonomikus kerti hintaszék árnyékolóval,- és párnával - teraszra, kertbe - szürke (BB-12115) Prémium - ergonomikus kerti hintaszék árnyékolóval,- és párnával - teraszra, kertbe - szürke (BB-12115)

Ergonomikus kerti hintaszék  – tökéletes szabadtéri kikapcsolódáshoz. A fotel stílusa tökéletesen illeszkedik egy  modern terasz vagy kert elrendezéséhez.  A szék stabilitását és biztonságát egy megfelelően profilozott keretnek köszönheti, amely  lehetővé teszi a ringatást.  Felépítése nagyon erős és tartós az erős csöveknek és habvédelemnek köszönhetően. A  tető, amely véd a nap és az UV sugárzás

A boltba
Felakasztható, kerti függőszék - hintaszék (BB-1716) Felakasztható, kerti függőszék - hintaszék (BB-1716)

Kellemes tapintású pamut és poliészter felhasználásával készült ülőfelülete kényelmes pihenést biztosít. Puha, szintetikus töméssel rendelkezik, ami tovább fokozza a termék kényelmességét. Rendkívül egyszerűen felakasztható , és könnyedén le is szerelhető. A téli időszakban áttelepíthetjük a nappaliba vagy könnyedén eltehetjük a szekrénybe ugyanis nem foglal sok helyet. méretei: hosszúság: 50 cm szélesség:

A boltba
Lay-Z Helsinki 5-7 személyes felfújható jakuzzi -  AirJet ™ buborékmasszázs funkcióval (BB-11865) Lay-Z Helsinki 5-7 személyes felfújható jakuzzi - AirJet ™ buborékmasszázs funkcióval (BB-11865)

Lay-Z-Spa Helsinki egy privát, luxus fürdő amit akkor vehet igénybe saját otthonában amikor csak szeretné. Egy ilyen otthoni SPA-t egyidejűleg akár 7 személy is használhat. Időjárástól függetlenül használható, a kellemes és pihentető kikapcsolódás a meleg, buborékos vízben egész évben karnyújtásnyira van. A készlet minden szükséges elemet és kiegészítőt tartalmaz, így nem kell aggódnia hogy valami

A boltba
GREEN+ függőágy - 260 x 140 cm (BB-10148) GREEN+ függőágy - 260 x 140 cm (BB-10148)

Ez a praktikus, ultrakönnyű függőágy ideális kempingezéshez és túrázáshoz. Lehetővé teszi a pihenést a friss levegőn. Rendkívül tartós és megbízható konstrukció, amely lehetővé teszi, hogy békésen aludjon és pihenjen egy hosszú túra után. A kompakt méretnek és a mellékelt borításnak köszönhetően a függőágyat bárhová magával viheti. Összecsukva a termék kevés helyet foglal el, és még egy kis hátizsákban

A boltba
Összecsukható, hordozható strandszék/napozóágy - 60x45x40cm (BB-12111) Összecsukható, hordozható strandszék/napozóágy - 60x45x40cm (BB-12111)

Minden kertbe ideális napozóágy. A stílusos megjelenésnek és a tartós textil anyagnak hála ideális megoldást jelent mindazoknak, akik szeretnek a szabadban pihenni. Könnyű, hordozható , így többé nem lesz szükségünk napozóágy bérlésére. Az utazó szék biztonságos és masszív. A strandszék szerkezete nagy teherbírású acélcsőből készült , így ellenáll a terhelésnek és nem hajlik meg. Az ülés szintén kiváló

A boltba
Állítható szögű, 2 méteres UV szűrős napernyő - kék (BB-10193) Állítható szögű, 2 méteres UV szűrős napernyő - kék (BB-10193)

UV szűrővel rendelkezik, amely az alsó ezüst bevonatának köszönhetően visszaveri a napsugarakat és hatékonyan véd a túlzott napsütéstől, de a széltől és az esőtől is, ami rendkívül fontos, ha gyermekekkel megy strandra és biztonságos pihenést és árnyékot akarnak biztosítani számukra, ráadásul az ernyő vízálló. Könnyedén elrejtheti alatta holmiját anélkül, hogy aggódnia kellene attól, hogy táskája vagy

A boltba
Brazil függőszék 2 párnával - kényelmes, felakasztható pihenőszék bézs színű, kopásálló anyagból - 130 x 100 cm (BB-10144) Brazil függőszék 2 párnával - kényelmes, felakasztható pihenőszék bézs színű, kopásálló anyagból - 130 x 100 cm (BB-10144)

A termék rendkívül komfortos és nagy ülőfelülettel rendelkezik így kényelmesen ellazulhatunk benne akár a teraszon, akár a nappalinkban. Maximális terhelhetősége 150 kg. A hintaszék természetes anyagból készült így jó szellőzést biztosít, ezen kívül a csomag tartalmaz 2 puha párnát, így komfortérzetünk maximális lehet. A fa keresztrúdnak köszönhetően a függőágy nem csuklik össze, mindig mereven tartja

A boltba
Nagyméretű szúnyoghálós luxus sátor hangulatvilágítással (BB-12176) Nagyméretű szúnyoghálós luxus sátor hangulatvilágítással (BB-12176)

Ez a modern és gyönyörű pavilon csodálatos hangulatot varázsol nappal és éjszaka is, de emellett a naptól és az enyhe esőtől is véd, így tökéletes egy kerti partyhoz. Szúnyoghálóval is rendelkezik, így nem kell aggódnunk a kellemetlen betolakodók miatt. 96 LED-es világítása távirányítóval vezérelhető, ami sötétben rendkívül hangulatos megvilágítást nyújt, ráadásul napelemmel működik így környezetbarát

A boltba
Kényelmes függőszék zsebbel, 2 párnával - fekete 150x120 cm (BB-18181) Kényelmes függőszék zsebbel, 2 párnával - fekete 150x120 cm (BB-18181)

A termék rendkívül komfortos és nagy ülőfelülettel rendelkezik így kényelmesen ellazulhatunk benne akár a teraszon, akár a nappalinkban. Maximális terhelhetősége 150 kg. A hintaszék természetes anyagból készült így jó szellőzést biztosít, ezen kívül a csomag tartalmaz 2 puha párnát, így komfortérzetünk maximális lehet. A termék egy belső zsebet is tartalmaz, ahova betehetjük telefonunkat vagy italunkat.

A boltba
3 részes elegáns megjelenésű kerti bútorkészlet - 2 darab székkel, 1 darab üveglapos asztallal (BB-20707) 3 részes elegáns megjelenésű kerti bútorkészlet - 2 darab székkel, 1 darab üveglapos asztallal (BB-20707)

Nyáron sok időt töltesz a kertben vagy a teraszon? Semmiképp se szalaszd el a minőségi és tartós kerti bútorokat, amelyek maximális kényelmet biztosítanak, legyen szó akár pihenésről, akár baráti összejövetelről. A szék a szükséges kényelmet ülőpárna nélkül is biztosítja, mivel ülés közben a testet ellenálló szövet (textilen) ülőfelülettel támasztja meg. A szék másik előnye az egymásra rakatolhatóság. 

A boltba
Nagyméretű, kényelmes kerti függőágy merevítőkkel és tárolózsákkal - 200x100cm, szürke (BB-21079) Nagyméretű, kényelmes kerti függőágy merevítőkkel és tárolózsákkal - 200x100cm, szürke (BB-21079)

A kerti függőágy egy rendkívül kényelmes és praktikus darab, amely tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre. Akár a kertben, a teraszon, az erkélyen vagy akár a szobában használod, garantáltan kényelmes helyet biztosít. Lehetsz vízszintesen vagy átlósan, mindkét pozícióban kényelmesen elnyúlhatsz és pihenhetsz. A biztonság sem marad el! A függőágy fonott kötelekkel rendelkezik, amelyek megbízhatóan

A boltba
Bestway kerti pavilon - medencesátor, 2 bejárattal - 600 x 600 x 295 cm (BB-11863) Bestway kerti pavilon - medencesátor, 2 bejárattal - 600 x 600 x 295 cm (BB-11863)

Tartós és rugalmas, kiváló minőségű poliészter anyagból készült, amely ellenáll az ütéseknek és minimalizálja a szakadások kockázatát. Minden medencéhez alkalmazkodik. A méretek biztosítják a tökéletes illeszkedést maximum 488 cm átmérőjű medencékhez. Kihúzható ajtókkal rendelkezik, szabadon alakítható térrel és kilátással a külső világra. Az egyrészes anyagstruktúra és a könnyű váz felépítése lehetővé

A boltba
Összecsukható strand nyugágy, napozóágy, árnyékoló tetővel, praktikus fogantyúval - szürke (BB-12965) Összecsukható strand nyugágy, napozóágy, árnyékoló tetővel, praktikus fogantyúval - szürke (BB-12965)

AZ EGYIK LEGNAGYOBB MODELL A PIACON - a nagy, kényelmes ülés messze a legfontosabb eleme minden nyugágynak. Hatalmas, rugalmas ülése van, amely ezentúl még kellemesebbé teszi a pihenést. A 190 cm feletti magasak gond nélkül pihenhetnek rajta! Ezenkívül a megerősített szerkezet stabilabbá és erősebbé teszi a nyugágyat a nagy mérete ellenére. A szék speciális, állítható árnyékolóval van felszerelve,

A boltba
Kétszemélyes pamut függőágy párnákkal - 150 kg-os teherbírás - 340 x 150 cm, fehér (BB-10202) Kétszemélyes pamut függőágy párnákkal - 150 kg-os teherbírás - 340 x 150 cm, fehér (BB-10202)

A kert, terasz vagy erkély élvezeti értékét növelik a kényelmes bútorok és szabadidős kiegészítők. Ez a felakasztható függőágy alkalmas lesz erre, így egy forró napon is magas kényelmet biztosít. Visszafogott, elegáns megjelenésével igen mutatós darabja lehet a kertnek vagy terasznak. Könnyen összetekerhető, így könnyebb elcsomagolni és kivinni a kertbe, a strandra vagy egy messzebb történő utazáshoz,

A boltba
Vastag steppelt párna napozóágyhoz, padhoz vagy kerti székhez háttámlával - 165 x 50 x 10 cm, szürke (BB-12108) Vastag steppelt párna napozóágyhoz, padhoz vagy kerti székhez háttámlával - 165 x 50 x 10 cm, szürke (BB-12108)

NAGYON VASTAG TÖLTÉS - a párna töltete nagyon vastag, maga a párna pedig 1,5 kg-ot nyom, így nagyon puha és rendkívül kényelmes használat közben. Elsősorban azoknak fog működni, akik értékelik a kényelmet. TARTÓS ANYAG - az anyag, amelyből a kerti fotelpárna készül, kiváló minőségű pamut , amely a tartósságával és a kopásállóságával jellemezhető, valamint könnyen tisztán tartható.  FÜL A HÁTÁMÁN - a

A boltba
3 részes elegáns megjelenésű kerti rattan bútorkészlet - 2 darab székkel, párnákkal, 1 darab üveglapos asztallal (BB-11965) 3 részes elegáns megjelenésű kerti rattan bútorkészlet - 2 darab székkel, párnákkal, 1 darab üveglapos asztallal (BB-11965)

PRAKTIKUS ÉS ELEGÁNS TECHNORATTAN - ellenáll az időjárás viszontagságainak és könnyen tisztítható. Modern és elegáns dizájn egy 3 részes rattan bútorkészlet az erkélyen, teraszon és kertben. A szett két kényelmes karosszéket tartalmaz háttámlával és egy asztalt edzett üveglappal. KÉNYELMES PÁRNÁK - minden üléshez puha és kényelmes párnák tartoznak, bevarrt cipzárral, amelyeknek köszönhetően könnyedén

A boltba
Állítható, összecsukható kerti napozóágy, nyugágy - 130 kg-os teherbírás, 180 x 49 x 100 cm, szürke (BB-12041) Állítható, összecsukható kerti napozóágy, nyugágy - 130 kg-os teherbírás, 180 x 49 x 100 cm, szürke (BB-12041)

Pihenjen a kertben, a teraszon vagy az erkélyen, vagy napozzon a tengerparton, kihajtható napozóágyunkkal. A rendkívül masszív és légáteresztő, acélcsövekből készült kerti nyugágy néhány másodpercen belül összecsukható, így könnyen magával tudja vinni bárhova. A dőlésszög beállítása az \"egyensúlyi elv\" szerint működik, a súly hátrafelé történő elmozdulásával a kanapénk szerkezete ebbe az irányba

A boltba
Négyszögletű, vízálló, UV szűrős napvitorla 3 x 2 m - szürke (BB-10192) Négyszögletű, vízálló, UV szűrős napvitorla 3 x 2 m - szürke (BB-10192)

Nemcsak vízálló, hanem UV szűrővel is rendelkezik így nem kell attól tartanunk hogy bőrünk megég a napon vagy egy enyhén csöpörgő nyári eső tönkreteszi a romantikus kerti vacsoránkat. Kreatívan használható hisz számos módon felakaszthatjuk, nemcsak funkcionális kiegészítő, hanem dekoráció is lehet a kertünkben vagy teraszunkon. A termék tartalmazza a praktikus karikákat melyek segítségével könnyedén

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben