Moonbasanails ONE Step Géllakk 5ml - 317


1 740 Ft
  • Raktáron

Próbáld ki az új generációs Moonbasanails ONE Step gél lakkot! Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is. Új technológiájú one step gél lakkok amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. A one step lakkzselék könnyedén leoldhatók tipleoldó segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos lakkzselék esetében. ONE Step Géllakk 5ml megköt

Termékleírás

Próbáld ki az új generációs Moonbasanails ONE Step gél lakkot! Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is. Új technológiájú one step gél lakkok amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. A one step lakkzselék könnyedén leoldhatók tipleoldó segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos lakkzselék esetében. ONE Step Géllakk 5ml megköt UV és LED lámpa fénye alatt is. Moonbasanails ONE Step Géllakk használata: Növeld körömdíszítésed tartósságát előkészítéssel: bőrfeltolással és a fölösleges körömbőr eltávolításával. Előkészítés nélkül is használhatod a one step lakkzselét. A köröm felületét portalanító kefe segítségével letisztíthatod. Bolyhosítsd a köröm felületét buffer segítségével. Tisztítsd meg a körömlemez felületét körömkefével, távolítsd el az így keletkezett port. Nail prep segítségével zsírtalanítsd a köröm felületét. Fontos, ügyelj arra, hogy a Nail prep a bőröddel ne érintkezzen. A nail perp levegőre szárad, a felvitt réteg a körömlemezedet pár másodperc alatt kifehéríti, mattszerű lesz. A One step lakk zselét (gél lakk) határozott lakkozó mozdulatokkal, egyenletesen vidd fel a körömlemezre. Csak a körömlemezre vidd fel, a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis, akkor kötés előtt narancsfa pálca segítségével korrigálhatod. A One step lakkzselét UV vagy LED lámpa fénye alatt köttesd meg. Csak akkor fixáld le, ha nem erősíted meg körömdíszítésed fényzselével. Tedd tartósabbá a one step lakkzselédet, használj leoldható fényzselét. Ezzel fényesebbé és tartósabbá teszed körömdíszítésed. Ügyelj arra, hogy a leoldható fényzselét is fixálni kell cleaner segítségével. A fixálásmentes fényzselé megköt a lámpa fénye alatt, de teteje zselészerű marad. Fixálás: papírtörlőre fúj 2 nyomásnyi cleanert és azzal húzd le a fényzselé felső rétegét. Ha sötétebb a körömágyad színe, akkor előfordulhat, hogy a világos színek nem fednek egy rétegben. Ebben az esetben kötés után vidd fel egy újabb rétegben a one step lakkzselét és köttesd meg lámpa alatt. A színek a valóságban eltérhetnek az eltérő monitorok és azok beállításai miatt.

Gél lakkok

A Gél lakkok alkatéziséhez weboldal egy megbízható forrás a manikűr és pedikűr szerelmeseinek. A weboldalunkon széles választékban találhatóak a legkiválóbb minőségű gél lakkok, amelyek segítségével könnyedén és professzionálisan alakíthatja ki álomszép körmöit. Ha Ön is szeretne tartós, fényes és szebbnél szebb körömlakkokat, akkor a Gél lakkok alkatéziséhez weboldalunk a legjobb választás. Nálunk megtalálja mindazt, amire szüksége van a tökéletes manikűr és pedikűr létrehozásához, legyen az otthoni vagy szalonban végzett manikűr. Weboldalunkon részletes információkat találhat a gél lakkokról, azok előnyeiről és használatáról. Megismerheti a legújabb trendeket és színeket is, így mindig naprakész lehet az aktuális divatról. Ha kérdése van, akkor bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a weboldalon található elérhetőségeinken, és készséggel segítünk. A gél lakkok választéka oldalunkon rendkívül széles, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének és stílusának megfelelő árnyalatokat. A különböző márkák közül válogathat, hogy biztosan megtalálja a legjobb minőségű termékeket. Gél lakkjaink tartósak és könnyen felvihetőek, így nem kell tartania a törékeny körmei miatt. Weboldalunkon emellett tanácsokat és tippeket is találhat a gél lakkok alkalmazásával kapcsolatban. Megmutatjuk, hogyan készíthet otthoni manikűrt lépésről lépésre, hogy még szebb eredményeket érjen el. Továbbá, segítséget nyújtunk a gél lakkok eltávolításához is, hogy egészségesen és helyesen legyen az eljárás. A Gél lakkok alkatéziséhez weboldalunkon kiváló minőségű termékekkel és a szakértői tanácsokkal tudjuk segíteni a manikűr és pedikűr iránt érdeklődőket. Hisszük, hogy mindenkinek joga van szebbé tenni a körmeit, és mi segítünk ebben. Csapatunk mindig a legfrissebb információkkal és termékekkel látja el az oldalt, hogy mindig elégedetten távozzon. Ne habozzon, látogasson el a Gél lakkok alkatéziséhez weboldalra még ma, és fedezze fel a gyönyörű körömápolás világát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Tiger eye géllakk 5ml - 827 Tiger eye géllakk 5ml - 827

A mágnes segítségével a csillámló arany szemeket egy sávba tudod vonzani, amely ezt a különleges tigrisszem hatást fogja kelteni. A Tiger eye géllakk 5ml #827 lakkzselé két rétegben tökéletesen fed. Az első réteget UV, vagy UV LED lámpa fénye alatt köttesd meg. A második rétegen alkalmazd a mágnest megkötés előtt.

A boltba
Géllakk 6ml - 011 Sötét bíbor Géllakk 6ml - 011 Sötét bíbor

Géllakk 6ml #011 sötét bordó a körömlakk és a zselé előnyeit egyesíti. Használata egyszerű, tartóssága a műköröm zselével vetekszik. Géllakk 6ml #011 sötét bordó UV LED lámpa fénye alatt is tökéletesen megköt, akár rétegenként már 30 másodperc is elegendő. A géllakk egy leoldható termék, ami azt jelenti, hogy reszelés nélkül is leoldható, géllakk leoldó folyadék segítségével.

A boltba
ONE step géllakk 5ml - 219 Nude No.3 ONE step géllakk 5ml - 219 Nude No.3

Próbáld ki az új generációs ONE Step Géllakk 5ml #219 sötét narancs gél lakkot! Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is. Új technológiájú one step gél lakkok amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. A one step lakkzselék könnyedén leoldhatók tipleoldó segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos lakkzselék esetében. ONE Step Géllakk

A boltba
ONE step géllakk 5ml - 129 Babakék ONE step géllakk 5ml - 129 Babakék

Próbáld ki az új generációs ONE Step Géllakk 5ml #129 égkék gél lakkot! Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is. Új technológiájú one step gél lakkok amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. A one step lakkzselék könnyedén leoldhatók tipleoldó segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos lakkzselék esetében. ONE Step Géllakk 5ml

A boltba
3step géllakk 4ml - 146 Éjsötét 3step géllakk 4ml - 146 Éjsötét

A 3step géllakk 4ml #146 Éjsötét géllakk előnyei: Állaga a már jól megszokott Moonbasanails márka sajátját hozza, tehát lágy, krémes állagú, amely jól terül és könnyű vele dolgozni. Gazdag színkínálat áll a rendelkezésedre, amelyekből egész évre biztosíthatod saját körömdíszítéseid színeit. Magas pigmentszám jellemzi, így a felkenéskor tökéletes fedést érhetsz könnyedén.

A boltba
3step géllakk 4ml - 121 Sellőálom 3step géllakk 4ml - 121 Sellőálom

A 3step géllakk 4ml #121 Sellőálom géllakk előnyei: Állaga a már jól megszokott Moonbasanails márka sajátját hozza, tehát lágy, krémes állagú, amely jól terül és könnyű vele dolgozni. Gazdag színkínálat áll a rendelkezésedre, amelyekből egész évre biztosíthatod saját körömdíszítéseid színeit. Magas pigmentszám jellemzi, így a felkenéskor tökéletes fedést érhetsz könnyedén.

A boltba
3step géllakk 4ml - 094 Bambusznád 3step géllakk 4ml - 094 Bambusznád

A 3step géllakk 4ml #094 Bambusznád géllakk előnyei: Állaga a már jól megszokott Moonbasanails márka sajátját hozza, tehát lágy, krémes állagú, amely jól terül és könnyű vele dolgozni. Gazdag színkínálat áll a rendelkezésedre, amelyekből egész évre biztosíthatod saját körömdíszítéseid színeit. Magas pigmentszám jellemzi, így a felkenéskor tökéletes fedést érhetsz könnyedén.

A boltba
Venalisa gél lakk 914 Venalisa gél lakk 914

Professzionális minőség, 7,5 ml-s kiszerelés. A színek erősen pigmentáltak, bármilyen bőrtónushoz kiválóan alkalmazkodnak. Maximum 2 vékony rétegben vigye fel de már egy réteg is elég a tökéletes fedéshez. Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc, led lámpában 1 perc. Tartóssága kb 3-4 hét.

A boltba
Profinails LED/UV Lakkzselé 6 g no.184 Profinails LED/UV Lakkzselé 6 g no.184

Az UV fényre kötő zselék és a hagyományos körömlakkok előnyeinek egyesítése. A Profinails led/uv lakkzselé 6g no.178 használata egyszerű, akár a körömlakké, mégis az UV zselé tartósságával rendelkezik. Legalább 3 hétig a körmön marad anélkül, hogy lepattogzana. Természetes és épített körömre egyaránt használható. A manikűrözött, és zsírtalanított körmére fessen fel egy réteg Base&Top alapozó réteget.

A boltba
Moonbasanails ONE Step Géllakk 5ml - 309 Moonbasanails ONE Step Géllakk 5ml - 309

Próbáld ki az új generációs Moonbasanails ONE Step gél lakkot! Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is. Új technológiájú one step gél lakkok amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. A one step lakkzselék könnyedén leoldhatók tipleoldó segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos lakkzselék esetében. ONE Step Géllakk 5ml megköt

A boltba
Moonbasanails ONE Step Géllakk 5ml - 287 Neon világos pink Moonbasanails ONE Step Géllakk 5ml - 287 Neon világos pink

Próbáld ki az új generációs Moonbasanails ONE Step gél lakkot! Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is. Új technológiájú one step gél lakkok amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. A one step lakkzselék könnyedén leoldhatók tipleoldó segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos lakkzselék esetében. ONE Step Géllakk 5ml megköt

A boltba
MoonbasaNails Foszforeszkáló géllakk 5ml - 621 MoonbasaNails Foszforeszkáló géllakk 5ml - 621

A Foszforeszkáló géllakkok egyesítik önmagukban a Moonbasanails géllakkok valamennyi előnyét, hiszen elkészítésük roppant egyszerű és tartósságuk is elképesztő! Akár 3 hétig is képesek töredezés nélkül és fényesen csillogni körmödön. A népszerű színeket felsorakoztató Foszforeszkáló géllakkok egy sötét teremben is, vagy ahol csak korlátozott a megvilágítás, rendkívül látványos világító hatást keltenek

A boltba
Moonbasanails 3step géllakk 4ml - 033 Korall csillag Moonbasanails 3step géllakk 4ml - 033 Korall csillag

Állaga a már jól megszokott Moonbasanails márka sajátját hozza, tehát lágy, krémes állagú, amely jól terül és könnyű vele dolgozni. Gazdag színkínálat áll a rendelkezésedre, amelyekből egész évre biztosíthatod saját körömdíszítéseid színeit. Magas pigmentszám jellemzi, így a felkenéskor tökéletes fedést érhetsz könnyedén. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).

A boltba
Morphe gél lakk 029 Morphe gél lakk 029

Hagyományos, 3 lépéses (3step) oldható géllakk, fixálásmentes. A gél lakkot maximum 2 vékony rétegben vigye fel a körömre, de akár már 1 réteg is elég a tökéletes fedéshez. Tartóssága kb 3-4 hét. Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc, led lámpában 1 perc. Új színeket fedeznél fel? Ismerkedj meg a Morphe palettájával! Közel 100 szín áll rendelkezésre, hogy kiválaszd belőle kedvenced. Választékukban megtalálhatók

A boltba
Morphe gél lakk 082 Morphe gél lakk 082

Hagyományos, 3 lépéses (3step) oldható géllakk, fixálásmentes. A gél lakkot maximum 2 vékony rétegben vigye fel a körömre, de akár már 1 réteg is elég a tökéletes fedéshez. Tartóssága kb 3-4 hét. Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc, led lámpában 1 perc. Új színeket fedeznél fel? Ismerkedj meg a Morphe palettájával! Közel 100 szín áll rendelkezésre, hogy kiválaszd belőle kedvenced. Választékukban megtalálhatók

A boltba
Venalisa One Step gél lakk 979 Venalisa One Step gél lakk 979

A Venalisa One Step gél lakk használata maximum 2 vékony rétegben, de akár már 1 rétegben is elegendő a tökéletes fedés eléréséhez. Állagát tekintve közepes sűrűségű, ezért könnyen kenhető és kezelhető. Gyönyörűen pigmentált, fényesre száradó gél lakk. Más gél lakkal ellentétben nincs szükség Base Coat, Top Coat használatára, sőt fixálni sem kell. A kötési idő lámpákként eltérő. Az UV lámpában való

A boltba
Venalisa gél lakk UV & LED (1045) Venalisa gél lakk UV & LED (1045)

A Venalisa gél lakk használata maximum 2 vékony rétegben, de akár már 1 rétegben is elegendő a tökéletes fedés eléréséhez. Állagát tekintve közepes sűrűségű, ezért könnyen kenhető és kezelhető. A színes gél lakk felvitele előtt javasolt Venalisa Base Coat használata, lezárásként Venalisa Top Coat-tal fedjük a körmöket. A kötési idő lámpákként eltérő. Az UV lámpában való kötés esetén 2-3 perc, míg LED

A boltba
Color It Premium - 1010 Color It Premium - 1010

Extrán pigmentált, optimális sűrűségű Silcare Premium Hybrid gél lakkok. Már egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. A maximális tartósság érdekében használj alap - és fedőzselét. Elegáns, üveg tégelybe töltve. Könnyen oldható formula! Kiszerelés 6g Kötési idő UV lámpában 2 perc. LED lámpában is köt! Extrán pigmentált, optimális sűrűségű Silcare Premium Hybrid gél lakkok. Már egy rétegben is

A boltba
Claresa - Green Winks 3 Claresa - Green Winks 3

Magas pigmentáltságának köszönhetően, az optimális sűrűségű Claresa gél lakkok már két rétegben is tökéletes fedést biztosítanak. Alap és fedőzselé használata szükséges. Elegáns, üveg tégelybe töltve. Kiszerelés 5g Kötési idő UV lámpában 2 perc, Led lámpában 30 sec. Kifejezetten szakmai felhasználók számára. Szembe, bőrre kerülés esetén öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Gyermekek elől

A boltba
Magic eye - 762 Magic eye - 762

Tovább bővül a káprázatosan varázslatos géllakk kínálatunk! A Moonbasanails Magic eye géllakkok a Tiger eye géllakkok legújabb generációi! Akár egy fekete alapszínre felkenve, akár egy korábban már kedvelt alapszínre felkenve és kombinálva tökéletesen megállja a helyét a Magic eye géllakk. Az unalmas és egyhangú körömdíszítések korszakának vége! Itt vannak a varázsütésre megmozduló látványos és rendkívül

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben