Samsung VG-SCFA85BWBXC barna


52 290 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Samsung

Termékleírás

A Samsung VG-SCFA85BWBXC barna vákuumcső jellegű hangsugárzó egy elegáns és stílusos kiegészítő bármely otthonhoz. A barna színű készülék tökéletesen passzol minden modern belső térhez, és emellett kiváló hangminőséget biztosít. A vákuumcső technológia kristálytiszta hangot eredményez, így minden zene vagy filmélmény teljesen lenyűgöző lesz.

A Samsung hangsugárzó egyszerűen csatlakoztatható bármely Bluetooth-eszközhöz, így könnyedén élvezheted a kedvenc zenéidet vezeték nélkül is. A kompakt méret és az elegáns kialakítás miatt könnyedén elhelyezheted bármelyik szobádban anélkül, hogy zavarna a többi berendezés.

Ha szeretnéd feldobni a szórakoztató rendszeredet egy modern és stílusos hangsugárzóval, akkor a Samsung VG-SCFA85BWBXC barna vákuumcső jellegű hangsugárzó tökéletes választás számodra. Ne habozz, és tedd megrendelést még ma!

The Frame - Keretek

A The Frame - Keretek alkatéziséhez weboldal egy innovatív platform, amelyet a Tartozékok kategóriában találhatsz. Ez a weboldal kifejezetten azoknak a felhasználóknak készült, akik alkatézes tevékenységgel foglalkoznak, és olyan kereteket keresnek, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyan végezhetik munkájukat. A weboldal fejlett felhasználói felületen kínál széles választékot a legkülönbözőbb keretekből. Ezek a keretek különböző stílusokban és méretekben érhetők el, így mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet. Az oldalon könnyedén navigálható menürendszer segítségével a felhasználók pillanatok alatt megtalálhatják a számukra megfelelő kategóriát, majd további szűrők segítségével finomíthatják a keresést. A weboldal nemcsak széles választékot kínál, hanem részletes leírásokkal és magas minőségű képekkel is rendelkezik minden egyes keretről. Ezen információk alapján a felhasználók könnyedén megismerhetik a keretek tulajdonságait és funkcióit, és így jól tájékozott döntést hozhatnak a megvásárlással kapcsolatban. Az The Frame - Keretek alkatéziséhez weboldal további funkciókat is kínál a felhasználók számára. Például vásárlási útmutatók és tippek találhatók, amelyek segítségével az emberek még hatékonyabban tudják kiválasztani a számukra legjobb keretet. Emellett a weboldal értékelésekkel és véleményekkel is rendelkezik a már meglévő felhasználóktól, hogy segítse az új vásárlókat a megfelelő választásban. A weboldalhoz hűséges felhasználók rendelkezésére áll egy vásárlói profil is, amely segítségével a felhasználók nyomon követhetik vásárlási előzményeiket és kedvenc kereteiket, valamint értesítéseket kaphatnak a készletfrissítésekről és új kiadásokról. Az The Frame - Keretek alkatéziséhez weboldal egyszerű, de megbízható fizetési és szállítási lehetőségekkel rendelkezik, így a felhasználók kényelmesen és biztonságosan vásárolhatnak új kereteket. A weboldal kiváló ügyfélszolgálati támogatással is rendelkezik, amely mindig készen áll, hogy segítsen a felmerülő kérdések és problémák megoldásában. Ha keretekre van szükséged az alkatézis munkádhoz, ne habozz ellátogatni az The Frame - Keretek alkatéziséhez weboldalra. Itt tökéletesen rátalálhatsz a számodra ideális keretre, amely segítségével hatékonyan és stílusosan végezheted munkádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Teljes házhozszállítás (alzaExpres) 7 990 Ft
Az első zárható ajtó kiszállítása (alzaExpres) 4 990 Ft
Gebrüder Weiss 4 990 Ft

Samsung VG-SCFA85BWBXC barna Samsung VG-SCFA85BWBXC barna

A Samsung VG-SCFA85BWBXC barna vákuumcső jellegű hangsugárzó egy elegáns és stílusos kiegészítő bármely otthonhoz. A barna színű készülék tökéletesen passzol minden modern belső térhez, és emellett kiváló hangminőséget biztosít. A vákuumcső technológia kristálytiszta hangot eredményez, így minden zene vagy filmélmény teljesen lenyűgöző lesz. A Samsung hangsugárzó egyszerűen csatlakoztatható bármely

A boltba
Samsung VG-SCFA85TKBXC teakfa Samsung VG-SCFA85TKBXC teakfa

A boltba
Samsung VG-SCFA85WTBXC fehér Samsung VG-SCFA85WTBXC fehér

A boltba
Samsung VG-SCFT32WT - fehér Samsung VG-SCFT32WT - fehér

A Samsung VG-SCFT32WT egy elegáns és stílusos fehér színű TV állvány, mely tökéletesen illeszkedik otthoni enteriőrbe. A kifinomult design és a minőségi anyagok kombinációja garantálja a stabil tartást és a hosszú élettartamot. A TV állvány könnyedén összeszerelhető és egyszerűen tisztítható, így mindig makulátlanul mutat otthonában. A Samsung VG-SCFT32WT nemcsak esztétikailag kifogástalan, hanem remek

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben