TRUSSARDI Donna EdP 100 ml


18 990 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Trussardi

Termékleírás

Parfümök

Az Parfümök alkatéziséhez tartozó weboldalunkon megtalálhatók a legkülönlegesebb, legexkluzívabb és legvonzóbb parfümöket, kozmetikumokat és ékszereket kínáljuk neked. Célunk, hogy minden látogatónkat elbűvöljük és örömteli élményt nyújtsunk nekik a tökéletes illatok és szépségápolási termékek világában. Mi több, mint egy átlagos weboldal vagyunk - mi egy olyan közösséget képviselünk, ahol a parfümök és kozmetikumok csodálatos világába merülhetsz. Csoportunk elhivatott szakemberekből áll, akik mindig a legfrissebb trendeket és újdonságokat hozzák el neked. Egyedi és nagyszerű termékeink között biztosan megtalálod majd a számodra tökéletes parfümöt, sminkterméket vagy ékszert. A weboldalunkon a legjobb és legkeresettebb márkákkal dolgozunk együtt, hogy garantálhassuk a minőséget és valódi értékű termékeket kínáljunk. Különböző illatok közül választhatsz, amelyek mindenki egyediségét és személyiségét tükrözik. Legyen szó friss, virágos vagy éppen érzéki illatokról, mi mindent megtalálsz nálunk. A kozmetikumok terén is kiváló választékot kínálunk. Bőrápoló, sminktermékeink és parfümjeink mindig a legújabb kutatások és technológiák eredményeként születnek, hogy minden igényt kielégítsenek. Értékeljük a természetességet, ezért olyan termékeket ajánlunk, amelyek kímélőek a bőrödhöz és módosítják annak rugalmasságát és fiatalságát. Ha tökéletes sminket szeretnél, akkor sem kell többet keresned, nálunk mindent megtalálsz, ami segít kihangsúlyozni a szépségedet és önbizalmadat. Az ékszerek kategóriájában az ékszer szerelmesei is megtalálják a kedvenc darabjaikat. Gyönyörű nyakláncok, gyűrűk, és karkötők közül választhatsz, amelyek minden alkalomra tökéletesek lehetnek, legyen az egy esti esemény vagy egy egyszerű hétköznapi nap. A kategóriában megtalálhatók a legújabb dizájner darabok, valamint a klasszikus darabok is, így minden stílushoz megtalálhatod a tökéletes kiegészítőt. Fedezd fel a parfümök, kozmetikumok és ékszerek lenyűgöző világát weboldalunkon keresztül, és találd meg az igazán különleges, személyre szabott termékeket. Mindegy, hogy felfedezni szeretnéd a legújabb illatokat, vagy egyediségre vágysz sminkedben vagy kiegészítőidben, itt biztosan megtalálod a válaszokat. Fedezd fel a valódi szépséget velünk!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft

ARMAF Passion EdP 100 ml ARMAF Passion EdP 100 ml

A boltba
PLAYBOY Queen Of The Game Female EdT 40 ml PLAYBOY Queen Of The Game Female EdT 40 ml

A boltba
ELIZABETH ARDEN 5th Avenue EdP ELIZABETH ARDEN 5th Avenue EdP

A boltba
ICEBERG Twice Pour Homme EdT 125 ml ICEBERG Twice Pour Homme EdT 125 ml

A boltba
CUBA Black EdT 100 ml CUBA Black EdT 100 ml

A boltba
Dunhill Desire For A Man - EDT 100 ml Dunhill Desire For A Man - EDT 100 ml

Dunhill Desire tökéletes kép egy ember, aki keres egy friss és egyéni megközelítés az élet. Ő tudja húzni az üzleti világban, és az éjszakai utcákon. Ő fiatal és modern, divatos, de nem extravagáns, de nehéz nem természetellenes, hogy férfias, de nem rendhagyó.

A boltba
Guess Seductive - EDT 75 ml Guess Seductive - EDT 75 ml

Csábító gyümölcsös-virágos illat nők számára a Guess márkától. Ez az érzéki és mámorító gyümölcs-, virág- és vaníliaillat Veronique Nyberg vezényletével jött létre. Az illat kezdetén körtét, fekete ribizlit és bergamottot találunk, a szívben jázmin, narancsvirág és írisz gyökér található. Az illat alapját a tömjén, a kasmírfa és a vanília képezi. Az illat 2010-ben került a piacra.

A boltba
Gucci Gucci Bamboo - EDP 75 ml Gucci Gucci Bamboo - EDP 75 ml

A Gucci Bamboo aromája egy virágos-fás női illat, amely a narancsvirág szelíd hangjait ötvözi a törékeny liliomok érzékiségével, hogy azonnal meglepjen minket az ylang-ylang virág finom megjelenésével, a csábító Tahiti vaníliával szemben. Az illat 2015-ben került a piacra.

A boltba
Mancera Roses Vanille - EDP 2,0 - illatminta spray-vel Mancera Roses Vanille - EDP 2,0 - illatminta spray-vel

A Mancera Roses Vanille női illat szépséget és luxust sugároz. A friss kompozíciót keleti tónusok gazdagítják, amelyek fényűző hatást adnak a kompozíciónak. A fejillata citrom- és víztónusokból áll, a szív rózsákból és cukorból áll. Az aromát édes alap zárja, mely vaníliát, cukrot, cédrust és fehér pézsmát tartalmaz. 2011-ben indította útjára Pierre Montale.

A boltba
Shiseido Ever Bloom - EDP 30 ml Shiseido Ever Bloom - EDP 30 ml

Ever Bloom a Shiseido márkától egy virágos női illat. A fejillat összetevői közé tatozik a lótusz, jázmin, bolgár rózsa és ibolya. A szívillatban érezhető a gardenia és narancssfa virága. A kompozíciót a pézsma és a hinoki fa kombinációja zárja. Az illat 2015-ben került a piacra.

A boltba
Flavia Koral - EDP 100 ml Flavia Koral - EDP 100 ml

Fedezzen fel egy olyan illatot, amely nem fér el egyetlen dobozba sem, miközben mesterien hangsúlyozza viselője személyiségét. A Flavia Koral férfi parfüm megfelelő illat, amely kiemeli eredetiségét.

A boltba
DAVIDOFF Cool Water Wave For Men EdT 125 ml DAVIDOFF Cool Water Wave For Men EdT 125 ml

A boltba
ELODE So Lovely EdP 100 ml ELODE So Lovely EdP 100 ml

A boltba
Armaf Voyage Brown - EDP 100 ml Armaf Voyage Brown - EDP 100 ml

Egy olyan férfi ihlette, aki mindig új távlatokat tár fel. Ez az aromás, fűszeres illat a zsálya, a kardámom, a grapefruit felső jegyeivel nyílik meg, ezután kibontakozik az ibolya levelek, a levendula és a fűszeres fahéj, írisz árnyalata. Az alap intenzív fás tónusokból, tonkababból áll, borostyán árnyalattal. Az illatot 2015-ben mutatták be.

A boltba
BANANA REPUBLIC Slate EdT 100 ml BANANA REPUBLIC Slate EdT 100 ml

A boltba
Tiziana Terenzi Sirrah - parfümkivonat 100 ml Tiziana Terenzi Sirrah - parfümkivonat 100 ml

A Sirrah egy mágikus csillag az Androméda csillagképben, amely saját tűzspiráljaiban fejlődik. A nyitó édes maracuja jegyeket sáfrány és zöldbors fűszerezi, míg az illat szíve az ozmanthus, a rózsa és az ámbra jegyein keresztül mozog, amelyet a madagaszkári zöld kardámom finom tónusai és az ózonjegyek tiszta frissessége hangsúlyoz. A férfi és női parfüm alapjában az olasz bőr erős és könnyű jegyei

A boltba
Lancôme Miniatűr gyűjtemény - EDP 7,5 ml + EDP 2 x 5 ml + EDT 6 ml Lancôme Miniatűr gyűjtemény - EDP 7,5 ml + EDP 2 x 5 ml + EDT 6 ml

A készlet a következő miniatűröket tartalmazza: 1) Paris - EDP 7,5 ml 2) Tresor In Love - EDP 5 ml 3) Miracle - EDP 5 ml 4) Anais Anais L’Original Eau de Toilette - EDT 6 ml

A boltba
Armaf Armaf Imperia Limited Edition - EDP 80 ml Armaf Armaf Imperia Limited Edition - EDP 80 ml

Az Armaf Imperia Limited Edition egy keleties, fás-fűszeres eau de parfum férfiaknak, mely gazdag összetételével lep meg. Ez a limitált kiadás a karamom és a rózsabors intenzív fűszeres jegyeivel nyit, amelyek a menta és az ibolyalevél frissítő, hűsítő jegyeivel keverednek. Az aromás szív levendulát és büszke írisz jegyeket rejt, amelyek keverednek fahéjjal és az ananász és görögdinnye gyümölcsös összhangjával.

A boltba
Lattafa Niche Emarati Antique - EDP 100 ml Lattafa Niche Emarati Antique - EDP 100 ml

A Niche Emarati Antique egy eau de parfum férfiaknak és nőknek. Ez az exkluzív illat egy élvezettel teli érzéki utazásra hív. Az illat édes füge keverékével nyit, amely a tej, a kókusz, a fekete tea és a kardamom jegyeivel párosul. A szívben írisz és jázmin virágzik a vetiver fás akkordjain, míg az alapot az érzékiség és a szenvedély hihetetlenül csábító keveréke uralja pézsma, borostyán, szantálfa,

A boltba
Zarkoperfume Molécule C–19 The Beach - EDP 100 ml Zarkoperfume Molécule C–19 The Beach - EDP 100 ml

A Molécule C-19 The Beach egy felemelő nyári illat, amely már első szippantásra elnyeri a tetszését, köszönhetően a finom kókuszos jegyek és a varázslatos vanília kombinációjának, amelyet egy fehér fa akkord kísér. A tengerparti séta békés hangulatát idéző illat a gondtalanság ünnepe, és új öröme lesz. A Zarkoperfume márka annak a törekvésnek az eredményeként jött létre, hogy megragadja Skandinávia

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben