Véritable mini olló növényekhez L


5 030 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Véritable

Termékleírás

A Véritable Mini Olló Növényekhez L az ideális kiegészítője a Véritable Étkezési Kertrendszerének. Segítségével egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti a kertészkedést, hiszen kényelmesen tudja igazítani a növény növekedését.

Az olló minőségi acélból készült, mely biztosítja az időtállóságot és az éles vágást. A kis mérete miatt könnyen elfér a kertrendszerben, így mindig kéznél van, amikor szüksége van rá.

Használata egyszerű és kényelmes, így remek választás mindenhová: minikertekbe, ablakpárkányokra és bármilyen kis helyre, ahol szeretnénk élvezni a zöld növények örömét.

Ha Ön is szeretne egy praktikus ollót, amely segítségével szépen és egyszerűen gondozhatja a növényeit, akkor rendelje meg most a Véritable Mini Olló Növényekhez L-t!

Tartozékok

Ha mobiltelefonod tartozékaival kapcsolatban érdeklődsz, akkor jó helyen jársz! Weboldalunkon széles választékban találhatsz minden olyan kiegészítőt, amire szükséged lehet ahhoz, hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyed a használatát. Először is, ha a telefonod védelméről van szó, számos lehetőséget találhatsz nálunk. Rendelkezünk különböző típusú tokokkal, amelyek mind védelmet nyújtanak a készüléknek a mindennapi használat során. A legjobb minőségű, ütésálló anyagokból készült tokokat kínáljuk, hogy biztosan megvédje telefonodat a leejtés, ütés vagy karcolások ellen. Ha a mobil telefonod töltésével kapcsolatban érdeklődöl, akkor nálunk megtalálod a legújabb és legjobb töltőkészleteket. Választhatsz hagyományos vezetékes töltőket vagy akár vezeték nélküli töltőket is. Továbbá, töltőállványokat is kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy kényelmesen használd a telefont amíg tölt. Az eszközök szállítása és tárolása sem gond nélkül megoldható, hiszen nálunk megtalálhatod az okostelefonhoz való tokokat, amelyekben egyszerűen és biztonságosan tarthatod a készüléked, valamint az összes kiegészítődet, mint például a töltőket, fülesed vagy az USB kábeleket is. Emellett, rendelkezésedre állnak különböző típusú fülesek és fejhallgatók is, amelyek nem csak a zenehallgatást teszik élvezetesebbé, hanem a hívásokat is tisztábbá és érthetőbbé teszik. Akár igényelheted a képernyővédőket, amelyek megvédik a készüléket az ujjlenyomatoktól és a karcolásoktól. Minden készüléknek és felhasználónak más-más igényei lehetnek, ezért nálunk több kategóriából is választhatsz. Nézz körül a Mobiltelefon tartozékok kategóriában weboldalunkon, és válaszd ki a számodra legszükségesebb tartozékokat, hogy az összes alkalmazást szabadon és kényelmesen használhasd. Garantáljuk, hogy nálunk megtalálod a legjobb minőséget és az ajánlatok között is különleges árakat kínálunk neked. Válaszd a kiváló minőséget, amely garantálja a kényelmes, biztonságos és hatékony használatot, és vásárold meg az alkatrészeket, amelyekre szükséged van.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen mérete van a Véritable mini olló növényekhez L terméknek?

A Véritable mini olló növényekhez L termék 13 cm hosszú.


Milyen anyagból készült a Véritable mini olló növényekhez L?

A Véritable mini olló növényekhez L rozsdamentes acélból készült.


Melyik Véritable készlettel kompatibilis a Véritable mini olló növényekhez L?

A Véritable mini olló növényekhez L kompatibilis a Véritable Classic és a Véritable Smart készletekkel.


Kell-e élesíteni a Véritable mini olló növényekhez L-et?

A Véritable mini olló növényekhez L nem igényel élesítést, mivel készülékeinkhez tartozó növények karbantartására és metszésére készült.


Milyen típusú növényekhez alkalmas a Véritable mini olló növényekhez L?

A Véritable mini olló növényekhez L alkalmas a különféle évelő és egynyári növények, valamint az élelmiszer és gyógynövények metszésére.


Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben