Szomorúan és boldogan


2 300 Ft
  • Raktáron

Kiss Benedek a szó legnemesebb értelmében poeta natus, született költő, akí tudja, hogy líra nélkül élní olyan, rnintha hít, szerelem, szeretet nélkül kellene léteznünk.

EAN: 9789633467831

Termékleírás

Kiss Benedek a szó legnemesebb értelmében poeta natus, született költő, akí tudja, hogy líra nélkül élní olyan, rnintha hít, szerelem, szeretet nélkül kellene léteznünk.

Könyvek édesanyáknak

A "Könyvek édesanyáknak alkatéziséhoz" weboldalának leírása: Üdvözöljük a Könyvek édesanyáknak alkatéziséhoz weboldalon! Ez a Weblap azoknak az anyáknak szól, akik szeretnének egészségesebb életmódot kialakítani maguknak és családjuknak. Az Egészség & Életmód könyvek kategóriájába tartozó könyvek számtalan hasznos információt, tippeket és gyakorlatokat tartalmaznak az egészséges életmódhoz való átálláshoz. Weboldalunkon található könyvek kifejezetten az anyák igényeire és érdeklődésére szabottak. Az elérhető könyvek széles választékát kínáljuk, amelyek között megtalálhatók a fogyókúrától, a gyermeknevelésig, a pihenés és stresszkezelés módjáig számos témakör. Legyen szó az egészséges étkezésről, a testedzésről vagy a lelki és mentális egészségről, weboldalunkon biztosan megtalálja a számára megfelelő könyvet. Alapelveink közé tartozik az is, hogy a könyvek könnyen érthetőek legyenek, és a mindennapi életre szóló problémákra koncentráljanak. Így az anyák gyorsan megtalálják az útmutatást a nekik releváns kérdésektől kezdve, például hogyan vigyék be több zöldséget a gyermekeik étrendjébe, hogyan tudnak jobban aludni, és hogyan oldhatják meg a mindennapi stresszes helyzeteket. A weboldalunkon a könyvekről is részletes leírást, tartalomjegyzéket és néhány oldalt be tudsz tekinteni, így előzetesen eldöntheted, melyek felelnek meg leginkább az érdeklődésednek és a céljaidnak. Rendelésedet könnyedén elintézheted, és a weboldalunkon található blog segítségével további érdekes és hasznos információkat kaphatsz az egészséges életmóddal kapcsolatban. Tegyen egy lépést az egészséges életmód felé és látogasson el a Könyvek édesanyáknak alkatéziséhoz weboldalára! Böngésszen a kategóriába tartozó könyvek között, válassza ki a leginkább szimpatikusnak tűnőt, és induljon el az egészségesebb és boldogabb élet felé vezető úton!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Szomorúan és boldogan Szomorúan és boldogan

Kiss Benedek a szó legnemesebb értelmében poeta natus, született költő, akí tudja, hogy líra nélkül élní olyan, rnintha hít, szerelem, szeretet nélkül kellene léteznünk.

A boltba
Dalban mondom el... Dalban mondom el...

Az élet egyetlen szívdobbanással kezdődik,  és ugyanúgy is ér véget: mindnyájunknak egyéni lüktetése, saját dallama van. Ha Melody kocsijából aznap nem fogy ki a fagyálló, talán nem is csúszik el a jégen, és nem szenved fejsérülést. És nem is fakad dalra a sérülés egyik komplikációjaként, valahányszor feszült lelkiállapotba kerül. Például biztosan nem adja elő az I Bet You Look Good on the Dancefloort

A boltba
A megbízó A megbízó

Csak egy tipikus hétfő volt. Egészen addig, míg a nagyfőnök rám nem bízta egy reménybeli új ügyfél becserkészését. Kétévnyi bizonytalanság után a munkahelyemen egy csúnya baklövésem miatt ez a lehetőség, hogy bizonyítsak a senior partnereknek, minden, amire szükségem volt. Vagy legalábbis azt hittem...

A boltba
Keserű nevetés Keserű nevetés

Kosztolányi Ádám neve mindenki számára ismerősen csenghet. A vezetékneve legalábbis bizonyosan. Apja révén jól ismert alakja a magyar művelődéstörténetnek – mégis alig tudunk róla valamit. Kosztolányi Ádám, annak ellenére, hogy az apa árnyéka élete végéig ránehezedett, értékes és jelentős életművet hozott létre. A ma fellelhető teljes életművét tartalmazza ez a kötet: portréit, naplójegyzeteit, tanulmányait,

A boltba
Mindent bevallhatok - Kötetben meg nem jelent írások és más újdonságok Mindent bevallhatok - Kötetben meg nem jelent írások és más újdonságok

„Költő, író egyetlen mondanivalója az élet a maga ezerszínű és ezerhangú gazdagságában…” – vallja Kosztolányi. Éppen ez a sokféleség, a témák, műfajok, hangulatok, stílusok változatossága a legfőbb értéke és varázsa a Mindent bevallhatok című kötetnek, amely az írói életmű ritkaság- és újdonságszámba menő darabjait gyűjti egybe.

A boltba
Szenvedélygyűjtemény Szenvedélygyűjtemény

\"Ha annak idején a csomó szenvedély, rajongás vagy egyszerű rokonszenv helyett rögtön szembejön velem az igazi szerelem, már minden bizonnyal rég gyerekekkel játszanék, ahelyett hogy itt körmölök. Talán csak annyi kellett volna, hogy az egyik szenvedélyt elnevezzem szerelemnek, aztán meg elhiggyem, amit mondtam - és minden másképp alakul.\"

A boltba
Zséda 2019 - Magyar divat Zséda 2019 - Magyar divat

Ahogy az évszakok, úgy a divat is változik, miközben állandóságot is felfedezhetünk benne. Színek, szabásvonalak, anyagok, minták, hossz - megannyi változó és végtelen variáció, bizonyos darabok pedig időről időre újragondolva visszaköszönnek. Követhetjük, megbotránkozhatunk rajta, szerethetjük, vagy épp szidhatjuk: közömbösek semmiképpen sem maradunk a divat iránt.

A boltba
A narancsbőr legendája – Ha nem zsír, akkor mi? A narancsbőr legendája – Ha nem zsír, akkor mi?

Minden, amit a cellulitiszről tudni akartál! A könyv segítségével átveheted az irányítást és visszanyerheted az egészséged. Felejts el mindent, amit a narancsbőrről tudsz. Az egész csak kósza legenda. Tévhit.

A boltba
Nők Tollából csomag Nők Tollából csomag

Akiket hazavártak (Dezső Kata) Nem tudni, honnan jön és merre tart: Dezső Kata értelmezhetetlen jelenség. Az Előretolt Helyőrség Íróakadémia üdvöskéje ? a 001-es ? játszi könnyedséggel írja radioaktív érzelmeket sugárzó, fölzaklató verseit, amelyek súlyosak, mint az ólom, mégis mintha valamiféle transzcendens vízen lebegnének. Nem ragaszkodik hozzájuk; ha kell, bármelyiket könnyedén átírja vagy kitörli,

A boltba
A szív imái A szív imái

Lorna Byrne sok millió embernek segített már eddig is világszerte azzal, hogy felhívta a figyelmüket: mindenkinek van védőangyala, és valamennyien kérhetünk segítséget magától Istentől vagy az angyaloktól. Gyakran fordulnak hozzá tanácsért arra vonatkozóan, hogyan kell imádkozni és segítséget kérni, ezért a legújabb könyvében részletes útmutatást nyújt a témában.

A boltba
Szeress jobban! Szeress jobban!

Barbara öt esztendeje megjárta a poklot. Az akkor tizenhét éves, mindent a pillanat szépsége alá rendelő lányt megkísérelték eltenni láb alól. Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is

A boltba
Magyarországi népszokások Magyarországi népszokások

Réso Ensel Sándor ügyvéd, jogtudományokkal foglalkozó író volt, aki nagy szenvedéllyel gyűjtötte a magyar népszokásokat is. Az 1860-as években a Nefelejcs című folyóiratban közölt számos szokásleírást, nem elégedett meg azonban ennyivel, s az 1866-ban megjelent könyvének előszavában jelezte is, hogy a népszokásoknak olyan gyűjteményét kívánta összeállítani, mint amilyen Ipolyi Arnold 1854-es Magyar

A boltba
A gondolat, mint teremtő erő - Boldogság, harmónia, jólét A gondolat, mint teremtő erő - Boldogság, harmónia, jólét

A törekvés nem nagyravágyás, hanem reménykedés és vágy a magunk és a világ jobbá tételére. A nagyravágyás az az érzés, hogy felülmúljuk embertársainkat az átmeneti dicsőségért, a hatalomért vívott versenyben. A törekvés erőt ad, gondolatokat teremt, hozzászoktat a pozitív gondolatokhoz és békét teremt az elmében.

A boltba
A gyógyító fehér mágia A gyógyító fehér mágia

Először is szeretném leszögezni, hogy a mágia sem nem fekete, sem nem fehér. A mágia az, ami. A boszorkány az, aki a színét megadja. És ez a fekete és a fehér mellett minden másfajta szín is lehet.  Ennek ellenére széles körben fekete mágiáról beszélnek, ha a negatív energiák hatására van szükség egy gonosz terv megvalósításához.

A boltba
A hajfonat A hajfonat

Három nő, három élet, három kontinens, csak a szabadság utáni vágy nem változik.  Smita az érinthetetlenek kasztjába tartozik Indiában. Arról álmodozik, hogy a lánya elkerüli előre megszabott, nyomorúságos sorsát, és iskolába fog járni.

A boltba
Mi házunk Mi házunk

Egy napfényes délelőtt egy család költözködik be újonnan vásárolt házába a londoni kertvárosban, a Trinity Avenue-n. Nincs ebben semmi különös. Kivéve, hogy az a te házad. És hogy nem adtad el.

A boltba
Egyiptomi álmoskönyv Egyiptomi álmoskönyv

\"Az itt következendő magyarázatok nem csalhatatlan jelentések: hanem csak elmés hozzávetések: mint p. o. ludhust enni, jó, kivált egészséges embernek. Aranyod, ha zsebedben vagyon, igen jó, aranyos ruhát viselni, tisztesség, sat. e félék megmutatják mennyiben lényen igaza e könyvecskének. \"

A boltba
A szerelem különös súlya A szerelem különös súlya

\"A szerelem egyszer csak véget ér, és kész. Csak úgy, egy szerda este, mindenféle előzetes értesítés nélkül. Mit teszel? Elhagyod? Valódi ok nélkül?\" Francesca házassága megfeneklett. Pedig az örök optimista Edo igazi mintaférj, sosem veszekszik, mindent eltűr, szolgálatkész és bosszantóan mosolygós. Francesca számára mindez elviselhetetlen.

A boltba
51 játékos ötlet tojástartóból 51 játékos ötlet tojástartóból

Kreatívkodj 51 módon! Készíts brekegő békákat, ugató kutyákat, bábfigurákat, vagy éppen ékszereket tojástartó dobozból!Könnyen követhető instrukciók segítenek megvalósítani a műveket.\"Környezetbarát, kreatív, vicces. Pont, mint az összes Fiona Hayes könyv.\" bookdepository.com\"8-11 éves gyerekeknek ajánlom. Szülők és tanárok is imádni fogják\" dearcreatives.com\"Ne dobd ki a dobozokat, készíts valami

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

LAMAX akkumulátor a LAMAX W-hez
6 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Joyor G5
29 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
JAHU Párnahuzat Black 45 x 45 cm nyilak
990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony NEX-VG900 6,8V 6,7Wh
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helyettesítő akku Sony CCD-TRV608
6 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Covim Orocrema, ESE pod kávépárna, 25 adag
3 280 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bigjigs Set pályák 24 rész
11 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Kanapéhuzat Malaga 2 személyes
16 120 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Asztali óra VST 732
4 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
S.Oliver Kislány Mellény
9 566 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BONASIA FH VAM kesztyű CUT 3 PU 15g - 6
2 315 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Disney Minnie 5 észes baba szett
7 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben